Share |

Nad dopisy čtenářů I.

ilustrační foto lasi

Naši čtenáři nám posílají nejen odpovědi do soutěží a dotazy do odpovědny, ale i zvídavé či kritické maily. Koukněme se na ně.

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jestli byste nechtěli napsat něco o mizících industriálních památkách. Možná se to nehodí mezi věci, o kterých píšete, ale zkouším to, protože děláte zajímavé stránky a myslím, že by to mohlo lidi, kteří vás čtou, oslovit. 
Kateřina

Zdravíčko,
architekturu pokrýváme zatím spíš okrajově, protože jsme noví a nemáme ještě na všechna témata zástupy redaktorů, ale tyhle věci máme náramně rádi. Na nejbližší redakční radě vyřešíme, kdo by se tomu mohl věnovat.

Dobrý den,
potěšilo mne, že jste se zmínili o mužích v kiltech. Podobných článků bych uvítal více. Nosím své modely pánských sukní - viz Praktické PÁNSKÉ SUKNĚ a nevnímám pohledy na mne. V Praze už snesou lidi všechno. Taky nemám rád šeď. Dost mne deprimuje že skoro všichni nosí černé  či jinou tmavé oděvy což o mnohém svědčí.
Mějte se hezky, s přáním hodně zdaru Tomáš

Díky za milý mail,

snažíme se inspirovat - jsme pro pestrost a k ní sukně na mužích rozhodně patří!

Ahoj Protišediváci,

chtěl jsem vám napsat, že mi na vašich stránkách chybí víc aktivismu - vim, že jste psali o pikniku na letný a malou reportáž o cyklojízdě, ALE neni to trochu málo? Nechtěli byste udělat na to rubriku, třeba by se to mohlo jmenovat Do toho! nebo tak něco.
Děje se přece tolik věcí, třeba bike dílny v bikeasylu a jiný cykloakce, nebo akce ProAltu proti reformám, kde je reportáž z Million Marihuana March?, festival Velká výzva v černu, aktivity Pražské školy alternativ... (bude 16. 5. 2011 - Bezdomovectví - charita není řešení v Café v Lese) atd atd
Taky by bylo super info co se děje na FAMU, UMPRUM, dnešní nezávislá tvorba, a taky v různejch kavárnách apod.
Vlastně mi přijde že to zatim máte vedený hodně komerčně (Lolita fashion, nenechte se vysmát, že tohle je mimo mainstream), a komerce, která je všuea, je nuda nejšedivější.
Ať se daří a ať jste zajímavější, zatim je to takovej lepší Houser...

Ahoj Ondro,
díky za mail. Snažíme se, makáme a samozřejmě nejsme dokonalí. Název "do toho!" je hodně dobrej. Nejsme primárně aktivisti a třeba s akcí proti reformám zrovna moc nesympatizujeme, spíš to máme tak, že se snažíme podporovat zajímavý a kreativní věci obecně (výtvarníky, designery, muzikanty...). Proto jsme třeba měli hromady fotek z codemode, rozhovory s návrhářkama, článeček o steampunkové šperkařce, informujeme o ilustrátorském battlu, projektu ideaswatch, festivalu Té o páté, guerilla akcích, uveřejnili jsme výzvu ke sbírce šatstva pro děcák, atd. atd. Nekašlem na to, neboj se. Inspirativní a fajn ale můžou být i věci takzvaně komerční - proč nemít fotky hezkých sukní ze Zary nebo kabelek LV, když jsou povedené? Co se týče dění na školách a v kavárnách: pracujeme na tom, s umprum jsme v kontaktu, plus teď bude více o filozofické fakultě. Tyhle věci chceme mít, jen za pár měsíců existence serveru nemáme podchyceno vše a náš tým taky nemá kapacitu být úplně u všeho. Děje se toho spousta.
Ať se daří a díky za nápady! 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.