Share |

Na Trafačce dnes bude velký mejdan

 
Galerie Trafačka ve Vysočanech se 15. října  stane dějištěm pražské Block Party. Přijďte se rozloučit s létem v ulicích a zahájit podzimní sezónu v klubech.
BLOCK PARTIES proběhly během léta 2011 po celém světě, od Honkongu po Rio de Janeiro, a byly věnovány všem, kdo svůj život žijí naplno, nebojí se riskovat, být jiní a přitom úspěšní v tom, co si vybrali jako náplň volných dní. 
BLOCK PARTY pro všechny příznivce cesty štrýtu startuje ve dvě hodiny odpoledne, a to street fashion show předních českých bloggerek, které předvedou, jak vypadají modely z perspektivy značky CONVERSE ve chvíli, kdy se oblečení z hřišť stává módou ulice. Následovat bude streetdance battle za účasti porotců Spy Roby a Sancheze z Čech a Zizoe zo Slovenska. Registrace probíhá na místě, při vstupu do Trafačky, nic se za ni neplatí a vítězové all star battelu získávají voucher na boty CONVERSE STAR CHEVRON. Turnaj je připraven i pro příznivce street basketballu, kteří si zahrají na koš umístěný na stěnách s graffiti od streetových legend z celého světa. Registrace teamu je také na místě, a i vítězové tohoto turnaje získávají voucher na boty CONVERSE STAR CHEVRON. 
Vítězové mohou vybírat například z tenisek řady Star Player EV, které vycházejí z klasických basketbalových Conversek ze 70. let, nebo ze skateových modelů, kterým dominují KA-ONE, navržené Kenny Andersonem. Na dívky pak čekají modely Star Classic, vyznačující se uhlazeným městským stylem a tvarem přizpůsobeným ženské noze. 
Největší pecka čeká na skateboardisty! Jsou zváni všichni, kdo si chtějí zajezdit na indoor rampě a při podvečerním jamu získat šanci vyhrát závod o voucher na oblečení a boty značky CONVERSE. O nejlepším jezdci jamu bude rozhodovat tříčlenná porota v čele s Maximem Habancem, která v rampě během dne předvede i nezbytnou exhibici. Zájemcům o progress na skateboardu dá Maxim Habanec i několik cenných rad. Večerní párty bude v režiji DJs Robota a Navigatora, přes den hraje special guest DJ Shimo zo Slovenska. Po celý den se bude grilovat na vyhlášeném dvorku u Trafačky. Pokud se tedy nechcete zúčastnit ani streetového battelu, ani streetbasketballového turnaje ani SK8 jamu, přijďte se alespoň podívat na to, co umí ostatní, dát si drink v centru českého streetartu a v podzimním šeru si vychutnat možná poslední grilovačku letošního roku. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.