Share |

Na surfařskou party za 50 nebo zdarma

Dnes se koná sedmá SURFTRIP PARTYv RADOSTI FX.

 

Událostí podzimu 2011 možná bude pro každého českého a slovenského surfaře premiéra filmů SURFTRIP DESTINATIONS, ve kterých bude hledat svých 5 sekund slávy * . Tyto filmy představí surfové destinace a kurzy, které pod hlavičkou SURFTRIP probíhaly letos v létě a na podzim na plážích ve Francii, Španělsku a na ostrově Lanzarote. A právě jejich premiéra bude hlavním bodem v pořadí už sedmé SURFTRIP PARTY v pražském klubu RADOST FX.

 

Kromě krátkých filmů SURFTRIP DESTINATIONS z dílny WeAreProduction se surfaři a surfařky mohou těšit na módní přehlídku FOX. Modely této značky už tradičně předvedou české a slovenské surfařky osobně. Nebudou chybět ani videa ze všech letních SURFTRIPů, výstava surfových fotek, tombola se spoustou cen od Fox, Proformance-Band, Crocs, Coolich, Jägermeister, Allivictus, Phillips nebo Jägermeister hostesky s namraženými panáky přímo z rozpálených pláží. Všem, kdo se nestihnou doma učesat, vytvoří kadeřníci z vlasového PURE HAIR STUDIA na hlavě surfařskou vlnu podle aktuální předpovědi Magicseaweed.com.

 

Na programu je i prezentace sebeobranného bojového systému krav maga, který pomáhá surfařům řešit napadení ve vodě, na pláži a v barech. Ukázku předvedou instruktoři klubu Krav Maga Praha. Párty rozjede ledově namražený Jägermeister a plejáda nejlepších surfových šlágrů v podání Kellyho Robota a Micka Akvamena, z minulé párty známého jako Oceanmana. Loňský trhák surfových hitparád Kolega Kubitchek  si našel ve svém nabitém kalendáři čas a odehraje další ze svých legendárních setů.  Původně „deephouseový“ DJ Lukáš Dishwash Mička si připravil speciální „surfhouseový“ set a  Alfonso Burrows okoření rozjetou beach party zlomenými beaty a špetkou rovnátek. 

 

Gala večer odstartuje v pátek 18. listopadu ve 20,00 hodin v pražském klubu Radost FX na Bělehradské 32.  Vstupné je 50,- Kč a pro účastníky některého ze Surftripů ve Francii, Španělsku, na Kostarice či Lanzarote je vstupné zdarma. Trika SURFTRIP budou v průběhu párty k zakoupení za tradiční cenu 250 Kč. Lístky do tomboly stojí 20 Kč a výtěžek bude už tradičně věnován na každoroční nákup vánočních dárků do dětského domova v Benešově. Zbývající peníze půjdou na kampaň za stavbu umělé surfové vlny. Nevěříte, že je to možné? Překvapením večera bude několikasekundová projekce vlny na jezeře, tzv.wavegarden, kterou natočili samotní organizátoři SURFTRIPu! Kokosy, ananas, banány a pomeranče nechte v šatně.  Celý večer bude moderovat Mr. Poeta.

 (* 5 sekund je průměrná doba jízdy českého surfaře ve vlně )

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.