Share |

Na Rock for People do Hradce dorazí Flux Pavilion a Deathstars

Léto je na dosah a spolu s ním se blíží i 21. ročník festivalu Rock for People v Hradci Králové. Měsíc před svým začátkem ohlašuje Rock for People další zahraniční interprety, kteří doplní stávající line-up v čele s Faith No More, Bastille, Three Days Grace či Asking Alexandria.
 
Na jedné straně dubstepový producent Flux Pavilion a drum'n'bassové duo DC Breaks, na straně druhé industrial metaloví Deathstars či post-hardcoreová parta The Color Morale a jako bonus v Čechách dobře známí indie-rockeři The Feud - to jsou nejnovější jména line-upu Rock for People, který v Hradci Králové odstartuje již ve čtvrtek 4. června. Hudební mozaiku doplní i dobře známá jména domácí hudební scény v čele s Vojtou Dykem a jeho B-Side Bandem, Davidem Kollerem, Vypsanou fiXou nebo kapelou Sto zvířat.
 
Aktuálně je v prodeji již třetí limitovaná edice vstupenek, v níž desítky/stovky lístků. Ty lze v ceně 1 540 Kč zakoupit přes GoOut na webu RfP. Po vyprodání stoupne cena lístků na 1 740 Kč. Zájem je také o jednodenní vstupenky. Edice lístků na 5. června, kdy zahrají Faith No More či Limp Bizkit se vyprodala během několika týdnů. Omezený počet jednodenních vstupenek na tento den bude možné koupit i na místě. Více informací na webu RfP


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.