Share |

Na PUMA party Trinomic Throw-back-Thursday se sbírají staré tenisky

foto: pořadatel akce

Přivítej jaro na akci s PUMA Trinomic a udělej pořádný vítr ve svém botníku!
Přines do PUMA Store v Praze staré tenisky, přispěješ na dobrou věc.
 
Kdy: 10. 4. 2014 od 18:00 do 22:00
Kde: PUMA Store, Náměstí Franze Kafky 24, Praha
 
Společnost PUMA jede na retro vlně a představuje novou řadu unisexových tenisek Trinomic. Skvělé barevné kombinace i kultovní materiál dělají z bot Trinomic skvělého parťáka na jaro i léto, které si nelze bez pořádného páru tenisek vůbec představit.
 
Letošní Trinomic jsou re-edicí bot z 90. let, a tak společnost PUMA zve všechny, aby se stavili na jarní PUMA Trinomic akci a zbavili se svých starých tenisek. V obchodě bude připraven obrovský box na jakékoliv staré tenisky, z nichž jejich majitelé už vyrostli. PUMA po skončení akce boty probere a ty pěkné rozdělí mezi 16 finálových týmu ve fotbalovém turnaji Dětský domov Cup.
 
Kromě dobrého pocitu, že pomůžeš, získáš za každý odevzdaný pár voucher s 30% slevou na nový pár tenisek Trinomic. A pokud nemáš zrovna po ruce žádné staré tenisky, doraz na jarní akci PUMA Trinomic i tak. O hudební program se postarají James Cole, DJ IM Cyber a DJ Jorgos a budou tě bavit svými největšími hity, čeká na tebe i občerstvení a soutěž v designu tenisek.
 
Co můžeš vyhrát? No přece tenisky Trinomic, a to hned čtyřikrát!
 
Nejhezčí design vybere hned na místě na konci akce James Cole.
Vylosujeme jednoho z účastníků.
Pro nejhezčí design můžeš ale hlasovat i ty na www.studentpoint.cz až do 30. dubna, designér s největším počtem hlasů vyhrává produkty PUMA v hodnotě 10 000 Kč
Vylosujeme jednoho z hlasujících.
 
Potřebuješ ještě nějaký další důvod, proč se zúčastnit jarní akce PUMA Trinomic?
Zapoj se, sdílej a zvi další kámoše na facebook eventu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.