Share |

Na Prague Allnighters míří světová legenda Kev Roberts

K třetímu výročí soulové noci Prague Allnighters pořadatelé připravili skutečnou hudební lahůdku. Již tradiční rezidentní partu Djs 28. listopadu 2015 doplní britská legenda northern soulové scény Kev Roberts, který od prvních dnů klubu Wigan Casino hrál klíčovou roli ve světě soulové hudby. 
V nejslavnějším období 70. let proudili do Wigan Casina tisíce mladých lidí z celé Británie, aby zažili vyhlašené taneční party Allnighters, které se táhly až do rána. Venku se stály fronty dlouhé i několik set metrů. Za celou dobu se na pondělních, středečních a pátečních večerech protočily neskutečné čtyři miliony návštěvníků. Když se klub v prosinci 1981 zavíral, tranečníci odmítli odejít a chtěli zůstat dál. Díky Kevovi tak budete mít jedinečnou příležitost zažít ducha zlatých dnů Northern Soulové muziky. Kev byl jako klubový dj zodpovědný za popularitu řady zásadních skladeb. Během raných let svého klubového života uváděl The Four Tops, Supremes, The Miracles nebo Billy Ocean. 
Jako zkušený moderátor rádia Gold Kev dělal rozhovory s více než 300 osobnostmi od Cliffa Richarda až po Beach Boys. Když byl v roce 2006 nominován na Sony Awards, deník The New York Times ho tituloval jako jednoho z nejzkušenějších znalců retromuziky v celém hudebním průmyslu. Prague Allnighters si můžete užít v KZ Domovina, charakteristickém místě s atmosférou nejlepších anglických tanečních klubů 70. let, kde se můžete těšit na obří parket o rozloze 240 metrů čtverečních. 
Allnighter znamená, že se tančí celou noc a to za podpory ledově namraženého Jägermeisteru. Jestli chcete zažít pořádný večírek v rychlejším, kultivovanějším a zábavnějším duchu než v jiných, profláknutých klubech, tohle je jistota až do čtyř do rána!

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.