Share |

Na Kolbence se bude hrát SRDCEM PROTI RASISMU

Podobných akcí není nikdy dost. V sobotu 25. 11. 2017 proběhne v Praze v prostoru Kolbenky nový koncept, který se pokusí propojit hudební scénu pozitivní protirasistickou myšlenkou a posunout tak všechno trochu dál..
 
Jmenuje se příznačně SRDCEM PROTI RASISMU vol. I. Budete si moct užít fajn hudební odpoledne, ale také se lehce informovat, jak přiložit svojí ruku k dílu a jak pomoci skutečně tam, kde je potřeba.
 
A co můžete v rámci celého (nejen) hudebního odpoledne očekávat? Především dvě hudební stage, ale i odpolední blešák, promítací sál s dokumenty, nebudou chybět stánky s veganským a vegetariánským občerstvením ani přednášky, workshopy, chill zóna a samozřejmě také našlapaná afterparty.
Mezi potvrzenými kapelami pak najdete: Opak Dissu label, Hopes, Krang, Pilot Season, Tma, Grosswell, Ghettoblaster, Decultivate, Pacino, GnostaG, Sisus Ralsis, EFco a Velkatlusta0.
 
"Systém je nakřivo a jde mu o zisk. Tak to vždy bylo a vždy asi bude. My jsme tu od toho, abychom určovali hranice. V tom poslední dobou selháváme. V době masivního tlaku konzumu, v době, kdy se široká společnost opět nebojí volit krajně pravicové strany, podporovat šíření rasismu a xenofobie, není přece jiná možnost. Musíme být slyšet! Musíme se srocovat a informovat! A to hlavně ty mladé. Vždyť už dost bylo děcek zahleděných do svých mobilních telefonů. Skutečný svět je venku. Tak se pojďme zvednout, otevřít svoje oči a zapálit srdce!". Říká organizátor akce a zpěvák Hopes Jakuba Lačného. Nadevše dobrou myšlenku můžete podpořit buď svojí návštěvou, nebo alespoň sdílením.

/fb event/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.