Share |

Myriorama. Módní bazar, koncert a afterparty.

foto: pořadatel akce

Myriorama je audio-vizuální událost složená z odpoledního módního bazaru a večerní části s koncertem a afterparty. Během 4 let si své domovské místo našla v žižkovském klubu Final, vždy na jaře a na podzim. S letošní druhou Myrioramou a jejím se nemám nechtělo čekat až do podzimu, a proto se již její osmé vydání  uskuteční v slunečný srpnový den kousek od Vltavy.
Tohle vám vzkazují pořadatelé:
Letní MYRIORAMA s podtitulem JUICY ob*SESSION bude tvořit výraznou část doprovodného programu letošního Prague pride 2014.  Dne 15.8. zabydlíme venkovní prostranství kulturního centra Containall na Klárově (kousek u metra Malostranská). Od samého počátku akce nabídneme pestrý program.
 
Od 12-19.30 hod proběhne tradiční módní bazar "2nd Circulation" s více než dvacítkou prodejců s rozmanitou nabídkou trendy svršků z druhé ruky i vintage kousků. Celý market osvěží několik DJs (již ostřílený V! (Oozlum), DJ Abra Kadabra, a další) a tak se snad podaří vytvořit celodenní party. Návštěvníci se dále mohou zúčastnit kreativních workshopů a k zahnání hladu bude připraveno domácí občerstvení.
 
Ve 20 hod vypukne hlavní bod večerního programu v podobě brazilské extravagance kolektivu VOODOOHOP. Dva členové kolektivu, DJka a performerka Urubu a DJ Ricardo, připravují exkluzivní live show a DJset. Vstup na celou akci i její večerní část bude zdarma.
 
Ani letos nebudou chybět výrazné dekorace v duchu „juicy obsession“, které vždy tvoří nedílnou součást Myriorami, která se snaží vizuálně proměnit prostor, ve kterém se koná. Samotní návštěvníci by měli myslet na svůj outfit, který by měl být pořádně šťavnatý a k nakousnutí. Inspiraci mohou hledat na fb události, kde zároveň najdou více info o celé akci.
 
Facebook event
 
Co je V O O D O O H O P
VOODOOHOP je nakažlivě energický kolektiv hudebně a vizuálně kreativních lidí, který se vymyká svou originalitou a nepředvídatelností. Celé VOODOOHOP se zrodilo při undergroundových parties v zapadlých barech Sao Paula a během pár let se z nich stal jeden z nejzajímavějších a nejvyhledávanějších hudebně-uměleckých fenoménů v Brazílii.
 
Hudba se v podání těchto Jihoameričanů doplňuje s projekcí a dekorace tvoří nedílnou složku celé show.  Performeři a tanečníci se zároveň stávají součástí publika. Tato bláznivá a extatická vystoupení postupně expandovaly z centra Sao Paula do různých měst a států, a VOODOOHOP se tak jako nomádi stále přesouvají z místa na místo. Kdekoliv se VOODOOHOP zrovna usídlí, vytvoří jedinečnou a originální podívanou.
 
Překvapením bude i exkluzivní show, kterou v srpnu v Praze předvedou dva z členů VOODOOHOP. DJka a performerka Marina (aka URUBU) a DJ Ricardo s nadšením přijali pozvání k vystoupení na akci Myriorama, která se uskuteční 15.8. Poprvé tak budeme moci spatřit brazilskou extravaganci v České republice.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.