Share |

My Dear Birthday Party!

foto: pořadatel akce

V pátek 22. dubna si nachystejte orgány na největší party Východních Čechách. Klub Bunkr slaví své třetí narozeniny a spolu s ním svíčky na dortu sfouknou i jeho majitelé Zbyněk Štandera s Michalem Bočkem. Protože se v prostorách Bunkru rodí i designy oblečení značky My Dear, celá akce ponese právě její jméno. Vzhledem k očekávanému počtu hostů si pořadatelé za místo konání vybrali Maybe bar v centru Pardubic. /FB EVENT/
 
Na co se můžete těšit? Především to bude mega kalba. Každý příchozí dostane hned u vchodu welcome drink. Velký ledově namražený jäger bude za třicet, malý za patnáct a k tomu se budou za třicetpět otevírat i orosené plechovky Red Bullu. O hudební zážitek se postarají Akademy, Akvamen a NobodyListen. Další scénář už je jenom na vás.
 
A pokud teď čekáte nějaký bonus, máte ho mít. V Bunkru bude celý den výjimečná příležitost pořídit si novou kérku. Svoje stroje tady rozbalí rezident Michal Boček a Hudsonville Michigan. Pojede se bez objednávky, výhradně z jejich hotových skečů, ale zato za polovic! Kdo dřív příjde, ten dřív trpí. Přes den se pomalujete v Bunkru, a o to víc vám bude večer chutnat v Maybe baru.

Pokud chcete být u toho, doražte v pátek 22. dubna v 19.00 hodin. Vstup je zdarma. Řidiči nejlépe zaparkují v ulici Za Pasáží.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.