Share |

MOËT & CHANDON PŘIPÍJÍ PRO DOBROU VĚC

 
 
Tradiční šampaňský rituál hollywoodských hvězd také v rámci 53. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary
 
Praha, 3. května 2018 – Oficiální šampaňské 53. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, Moët & Chandon, přináší do festivalového života tradiční rituál hollywoodských hvězd. Jedná se o oblíbenou filantropickou iniciativu „Toast for a Cause,“ tedy „Přípitek pro dobrou věc“, které se zhostí prezident festivalu Jiří Bartoška s modelkou a zakladatelkou nadačního fondu AutTalk Kateřinou Sokolovou. Zapojit se mohou ale i sami návštěvníci festivalu a filmoví fanoušci.
 
Na stejném místě, avšak v nové podobě a s novým konceptem se představí Moët Summer Lounge – chill-out místo, které vás ochladí nejen bublinkami Moët Ice Impérial ale i neopakovatelnou atmosférou neobyčejného lounge baru, přímo v centru dění, na terase hotelu Thermal.
 
U hollywoodských hvězd je „Přípitek pro dobrou věc“ tradičním rituálem. Je známý z udílení cen Zlaté glóby v Los Angeles. Jedná se o oblíbenou iniciativu, kterou do karlovarského festivalového života přináší oficiální šampaňské filmového festivalu – Moët & Chandon, oslavující úspěch a glamour už více než 270 let. Tento rituál zahájí modelka Kateřina Sokolová po boku prezidenta festivalu Jiřího Bartošky. Za každou slavnou osobnost, která se zúčastní a připije na zdraví a slávu karlovarskému festivalu, přispěje Moët finanční částkou pro nadační fond Kateřiny Sokolové AutTalk.
 
Jedná se o nadaci, která pomáhá lidem trpícím autismem. O poruchách autistického spektra se stále mnoho neví. Ani jak vzniká, ani zda se dá léčit. Nadační fond AutTalk usiluje o to, aby slovo autismus nebudilo rozpaky a otazníky a aby lidé s touto poruchou měli důstojné místo v životě a oni i jejich blízcí možnost žít co nejkvalitnější život. „Když chcete o něčem mluvit má to smysl jen tehdy, když vás někdo poslouchá a věnuje vám patřičnou pozornost. A právě propojení s Moët & Chandon a MFF KV je pro nás skvělou příležitostí, jak toto téma zviditelnit, jak přitáhnout pozornost k příběhům rodin žijících s autismem a jak pro ně získat podporu a třeba i pochopení", říká Kateřina Sokolová.
 
Přispět mohou také všichni návštěvníci karlovarského festivalu, kteří si během festivalového týdne po vzoru slavných herců vychutnají v Moët Summer Lounge šampaňské Moët & Chandon. Zakoupení elegantní lahvičky Moët Mini (20 cl) přinese fondu AutTalk počet korun  odpovídající počtu ročníků MFF KV, tedy 53 Kč. Na prodej je však i ikonická podpisová lahev o objemu 600 cl, kterou jako každý rok poctí svým podpisem přítomné filmové hvězdy. Tato lahev je určená pro toho, kdo podpoří nadaci AutTalk největší částkou.
 
Moët & Chandon se stalo filmovým šampaňským od samého počátku existence Hollywoodu, značkou, která od třicátých let podpořila více než stovky filmů. Po téměř dvě desetiletí je toto nejoblíbenější šampaňské na světě také oficiálním šampaňským již zmíněných cen Zlaté glóby a filmových Oscarů. Moët & Chandon založil tradici červeného koberce ve světě kinematografie a nechybí při celosvětově významných filmových premiérách a mezinárodních filmových festivalech v Berlíně, Benátkách a San Sebastianu. V České republice je nerozlučně spjato například s Mezinárodním filmovým festivalem Karlovy Vary.
 
 
---
Kontakt pro média:
Eva Gajdošová
Phoenix Communication a.s.
606 669 434, evag@phoenixcom.cz
---

 
NADAČNÍ FOND AUTTALK
Nadační fond Aut Talk založili Kateřina a Jan Sokolovi na základě rodinné zkušenosti. Katčin bratr a Janův syn Radovan je autista. Sokolovi ví, jak je péče o autistu náročná, a proto chtějí pomoci rodinám, které postihla podobná situace. Posláním nadace je podporovat rodiny pečující o autisty a o autismu mluvit, aby se stal „normálně zvláštní“. Základním pilířem činnosti nadačního fondu je osvěta a fundraising. 

 
O SPOLEČNOSTI MOËT & CHANDON
Šampaňský dům Moët & Chandon, založený v roce 1743, kdysi představil šampaňské světu. Nabízí celou řadu jedinečných vín pro každou příležitost, od ikonického Moët Impérial přes Grand Vintage Collection a Moët Rosé Impérial až po originální novinku Moët Ice Impérial. Všechna tato vína vyjadřují jedinečný styl Moët & Chandon, který se vyznačuje výrazně ovocným charakterem, svůdnou chutí a elegantní vyzrálostí.

Moët & Chandon svými víny oslavuje radost a nadšení ze života. Každou vteřinu se někde na světě otevře láhev šampaňského Moët & Chandon a šampaňský dům Moët & Chandon tudíž dobře ví, že každá vteřina znamená jedinečný zážitek.

 

        #moetmoment
        #toastforacause  

 
www.facebook.com/moetchandoncz
www.instagram.com/moetchandon/

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.