Share |

Módní trendy na rok 2015

foto Shutterstock / Shopalike

Dnešní svět je jedna velká módní džungle produktů a značek, která se ze dne na den mění a nutí nás měnit šatník téměř každé dva – tři měsíce. Módní trendy můžete sledovat online, v televizi, v obchodech ale především úplně všude kolem sebe. Do České republiky se bohužel některé trendy nedostanou tak brzo jak do zahraničí a proto většina lidí jezdí jednou až dvakrát ročně na inspiraci a na nákupy do větších metropolí jako je Londýn, Miláno či dokonce Berlín. Dnes pro vás máme 3+3 tipy na módní trendy pro rok 2015 jak pro muže, tak pro ženy. 
Dámské trendy

  1. Tenisky, tenisky, tenisky

Tenisky k bílé košili nebo dokonce k elegantní sukni? Loni byste si to asi moc nedokázali představit, ale teď je to ta nejžhavější móda. Čím barevnější tenisky a čím vyšší podrážka tím lépe. Oblíbené značky a modely jsou Nike air max, Vans authentic nebo klasika New Balance. Nebojte se tedy různých kombinací oblečení s teniskami. Je to totiž „must have“ této sezóny.

  1. Lehce rozšířené kalhoty

Pamatujete ještě na 60. léta? Pokud se vaše babička oblékala tehdy stylově, sáhněte ji do šatníku a pátrejte po lehce rozšířených kalhotách. Ideální délka těchto kalhot by měla být nad kotníky a s vysokým pásem. Zastrčte si do nich bílé triko, nazujte si tenisky a vyražte do ulic!

  1. Kůže a třásně

Letos se budete mít taky šanci přiblížit k oblíbené hippie módě. Chcete se cítit na chvíli blaženě a bohémsky? Sáhněte po kabelce nebo po tílku s koženými třásněmi. Na třásně však pozor, neměli byste to úplně přehánět! Jeden kus oblečení bude naprosto stačit. Ale to asi víte. Kromě toho se nebojte doplňku a textilií z jemné kože. Nemáte ještě náhodou v šatníku léta nenošenou koženou vestičku?
 
Pánské trendy

  1. V jednoduchosti je bílá

Panenská bílá je letos žhavým hitem pro všechny kluky i muže. Pokud jste rozený elegán nebojte se sáhnout po kvalitních bílých kalhotách nebo bílem saku. Bílé košile a svetříky budou taky v módě. Pokud jste už někdy slyšeli, že černou se nedá nic pokazit, letos to bude platit i pro bílou. Myslete na to na nákupech. 

  1. Bomber bunda neboli bomberka

Chcete se cítit skutečně chlapácky? S bomberkou se určitě budete. Jelikož se zároveň jedná o nový trend na rok 2015, máte vystaráno! Bacha ale na ladění s bomber kalhotami, nechcete snad působit příliš mohutně a nabušeně. 

  1. Potisky kreslených postaviček

Pokud jste srdcem pořád malý kluk, můžete se těšit na nové kolekce módních značek, které postupně přicházejí s potisky kreslených postaviček. Bugs Bunny na triku nebo SpongeBob na botách? Proč ne? Letos se vrátíte do mladších let!
 
Článek jsme zpracovali za pomoci módního portálu Shopalike.cz, kde najdete trendy oblečení od mnoha českých eshopů.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.