Share |

Módní salon Babylon

aneb Nechcete raději nakupovat konfekci? BEST OF: Nepřehlédli jste v našich starších vydáních? Přinášíme vám články z prvních dnů Proti šedi.

Kniha Angličanky Imogen Edwards-Jones Módní salon Babylon aneb nechcete raději nakupovat konfekci? je hodně zábavná a hodně poučná. Přidrzle nakukuje pod pokličku módního průmyslu. Člověk při čtení občas trochu zbledne.

Imogen a utajovaní pracovníci jistého módního salonu vás vezmou na přehlídky, předváděčky pro klienty i na divoké party. Potkáte afektované modelky, podivínské podržtašky i lehce utrápenou šičku z Polska. Dozvíte se, s jakou nervozitou všichni čekají na recenze svých kolekcí v důležitých časopisech i jak důležité je, abyste měli mezi fanoušky nějaké ty celebrity. Zjistíte, že zákulisí módního světa je fakt legrační a někdy trochu nehezká věc.

Knížka vyšla v nakladatelství ikar, seženete ji například v Neoluxoru nebo řadě eshopů (knizniweb.cz ji nyní nabízí dokonce jen za 79 Kč!). Stojí kolem 200 korun a pokud vás zaujala, doporučujeme od stejné autorky ještě tituly Letiště Babylon (odkrývající zákulisí provozu na letišti) a Hotel Babylon, což je neuvěřitelně čtivá a trochu kontroverzní knížečka o tom, jak to chodí v drahých hotelech, když se nikdo nedívá.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.