Share |

Moby a smažka aneb Kam po kalbě na snídani

foto V2 Records

AKTUALIZOVÁNO: Moby se chystá na Pohodu. Pohodové chvíle ale teď moc nezažíval. Plešatý Američan se začal na noc zamykat potom, co našel brzo k ránu v obýváku svého hollywoodského zámku cizího vyjetého týpka, jak stojí vedle sedačky.Na svém blogu hitmaker popisoval, jak dal návštěvě svetr a trochu peněz, a potom ho poprosil, jestli by mohl odejít.

 

„Vlastně jsme měli oba štěstí.... On, že jsem neměl doma žádnou zbraň ani nezavolal policajty, a že jsem mu dal peníze na snídani. A já, že to nebyl agresivní magor a že mě nepobodal ve spánku. Taky jsem se rozhodnul, že budu asi zamykat dveře. Já vím, lidi se normálně zamykaj. Já ne. Nebo teda zatím ne.“

Moby se do hrado-zámku nesoucího název Wolf‘s Lair nastěhoval letos v srpnu. Realitní materiály sídlo uváděly jako „skutečnou architektonickou ikonu Hollywood Hills“, kterou projektoval sám L. Milton Wolf, autor celého hollywoodského dreamlandu.

Věru stylové bydlení si mazaný Newyorčan pořídil letos v létě za symbolické 4 miliony dolarů. Rezidence s výhledem na oceán, centrum města i nejslavnější nápis na světě, s přilehlými třemi akry, zámeckým opevněním a bazénem ve tvaru srdce přitom stála ještě před dvěma lety dvakrát tolik.

Až tedy budete někdy po ránu pobíhat vysmažení po Hollywood Hills a budete se chtít skočit vykoupat do Mobyho srdíčkového bazénu, budete na něj muset nejdřív zazvonit. Ale třeba dostanete i nasnídat.

Moby je sice možná otřesený, ale hroutit se nehodlá - právě plánuje koncerty na léto. Objeví se jako jeden z headlinerů festivalu Pohoda, který se bude jako obvykle konat na trenčínském letišti. Letošní ročník bude 7.-9.července.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.