Share |

Mighty Sounds: Nová stage a adrenalinová zóna

foto Ice & Fire

Nová hudební stage na festivalu Mighty Sounds.
Desátý ročník legendárního žánrového festivalu Mighty Sounds přináší letos od 11. do 13. července žhavé novinky. Kromě nadupaného programu plného zvučných jmen (Dropkick Murphys, Everlast, 7 seconds, Irie Révoltés, Madball, Sto zvířat, The Slackers, Nekromantix, Gorilla a mnoha dalších) vyroste na letišti Čápův Dvůr v Táboře letos zbrusu nový ICE&FIRE stan s hudební stage pro 5.000 lidí. 
Název stage, stejně jako adrenalinový program v ICE&FIRE zone jsou ve znamení nového drinku ICE&FIRE. Vystoupí zde např. Being as an ocean, 7 seconds, Jesse James, Everlast, Vladimir 518 a spousta dalších.  Skutečným adrenalinovým centrem bude pak ICE&FIRE ZONE umístěná hned vedle ICE&FIRE stage, kde si všichni příchozí budou moct dokázat, že jsou živly. Čekají tu hry Dance Dance Revolution a Guitar Hero a nabídne se i možnost zapálit gigantický „ICE&FIRE Billboard“, který má už za sebou úspěšné představení na pražské Náplavce.
Přijďte i vy pocítit sílu živlů za zvuku punku, punkrocku, rock'n'rollu, hardcore, reggae, ska, rockabilly a dalších hudebních žánrů!
Sledujte: 
www.iceandfire.cz 
https://www.facebook.com/iceandfire.cz 
https://twitter.com/IceAndFireCZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.