Share |

Metronome Festival umožní kempování v centru Prahy

KEMPOVAT V CENTRU PRAHY NA DOHLED OD PAMÁTEK? NEMOŽNÉ? NA METRONOME FESTIVALU TO JDE.

 

Postavit si legálně stan u oblíbené pražské Stromovky, kousek od nejvýznamnějších historických památek Prahy, navíc mít k dispozici wifi, sprchy, občerstvení nebo úschovnu zavazadel na klíček. A to vše za 300 korun na dva dny. Takovou možnost společně s parkováním zdarma budou mít lidé, kteří vyrazí 23. a 24. června 2017 na Metronome Festival Prague, jenž nabízí 40 koncertů, včetně exkluzivních vystoupení Stinga, Kasabian, Young Fathers, Davida Kollera, Ewy Farné, Monkey Business a dalších.

 

Kemp s omezenou kapacitou vyroste na pomezí Stromovky a Výstaviště. „Přijde na 300 korun za oba dny. Za tyto peníze dostanou návštěvníci parcelu 3x3 metry pro stan a dvě osoby,“ vysvětluje producent Metronome Festivalu Prague Martin Voňka.

V areálu kempu, který se nachází kousek od významných pražských památek, budou podle něj sprchy, keramické splachovací toalety s umyvadly, papírovými ručníky a dezinfekcí, plánuje se občerstvení. Výhodou je pak parkování zdarma na okolních připravených parkovištích. „Z parkovacích míst návštěvníky na festival převeze kyvadlová doprava. Upozorňujeme, že parkovací místa se musejí dopředu rezervovat.  Kemp i parking platí samozřejmě pouze s platnou vstupenkou na festival,“ dodává Voňka s tím, že veškeré informace návštěvníci naleznou na www.metronomefestival.cz.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.