Share |

Merch or Die - nově vznikající platforma už na začátku prosince

Nekonečná láska k hudbě a umění jako takovému se dá zhmotnit mnoha způsoby. Jasným příkladem je i nově vznikající projekt Merch or Die, který chce v první řadě definovat a účelně již existující komunitu nadšenců urban kultury a nejen rapového žánru. Československu velmi dlouho chyběla spolehlivá platforma, která by dokázala plnohodnotně reprezentovat to, co ve skutečnosti slovo merch znamená. A právě to je myšlenka, od které se Merch or Die odráží.

Kamenný obchod v centru Vinohrad - na ulici Libická 12 bude od začátku prosince útočištěm pro všechny fanoušky domácí hudební tvorby, kteří s oblibou podporují umělců a nejen rapových hudebníků. Merch není jen bezduchý kus oblečení, měl by vyjadřovat vztah fanouška a interpreta, co právě Mord díky pravidelným meet'n'greet a jiným společenským akcím umožňuje.

Ať už je to nová škola reprezentovaná Pil Cm, Logicem a košickou HAHA Crew nebo dlouholeté stálice jako Rytmus, Ektor, Separ, celé Ty Nikdy i grime-ový MC Smack - všichni za touto myšlenkou stojí as radostí ji chtějí šířit dále i prostřednictvím Merch or Die. V obchodě však najdeš oblečení, CDs, grafiku i doplňky od prakticky celé scény.

V prvních prosincových dnech nezapomeň kontrolovat www.merchordie.cz a samozřejmě oficiální Instagram a Facebook, díky kterému budeš mít vždy přehled.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.