Share |

Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend představí 54 návrhářů, značek a uměleckých škol

foto: PR

Na letošním Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu se ve čtyřech dnech představí 54 návrhářů, značek a uměleckých škol. Uvidíte například Jakuba Polanku, Kateřinu Geislerovou, Hanu Stocklassovou (boheme), Petru Balvínovou, Hanu Havelkovou, Chatty, Pavla Brejchu, Vladimíra Staňka a další. Ze značek se představí pietro filipi, Simple Carollinum Concept Store, DUSNI3 nebo LIST.
 
Fashion stan vyroste v centru Prahy poblíž Pařížské ulice. V letošním roce půjde o dva navazující elegantní stany, první stan zajistí vstupní zónu a prostorný fashion lounge – networking a relax zónu. Druhý stan poskytne prostor pro hlavní molo a hlediště pro 600 návštěvníků.
 
Vstupenky si můžete zakoupit přímo na stránkách projektu  www.fashionweekend.cz.
 
Doprovodný program proběhne na malé scéně – STUDIO v Salvátorské 8, Praha 1. Multifunkční prostor doprovodného STUDIA se v letošním roce poprvé propojuje s etablovaným prodejním festivalem designSUPERMARKET. V rámci STUDIA designSUPERMARKET představíme exkluzivní výběr 35 současných českých i zahraničních designéru ve vlastních prodejních prezentacích. Dále zde naleznete výstavu módních fotografií ELLE Fashion Photo Awards, workshopy, diskuzní fóra, studiové přehlídky a výběr fashion filmů v režii Veroniky Ruppert.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.