Share |

Mejdan We All vypukne v pátek 13. ledna

foto: pořadatel akce

We All vol. 9
I v novém roce je potřeba pokračovat v dobře zajetých kolejích. Druhý lednový pátek roku 2017 tak bude patřit oblíbenému mejdanu We All, který jako vždy proběhne v příjemném prostředí Klubovny 2. Patro. V pořadí půjde již o devátý večer ve znamení skvělé hudby, výborného pití, super zábavy a jedinečné atmosféry.

První We All mejdan tohoto roku vypukne již v pátek 13. ledna a bude to opět jízda ve velkém stylu. V Klubovně 2. Patro se ve 22:00 hodin rozjede party, která bude ve znamení rapu, breaků, ghettofunku a soul music. V pořadí již na devátém vydání této exkluzivní noci vystoupí kromě ostřílených DJs Akvamena a Robota také dvojice nadaných zástupců nové generace Djs Fuuse a Ondrash.

Jako na každém We All mejdanu se na baru můžete těšit na ledově namražený Jägermeister za speciální ceny a pro prvních 150 příchozích bude připraven Jägermeister welcome drink. Zahajte nový rok stylově a užijte si pátek třináctého v té nejlepší společnosti a ve správném party rytmu!

Zpříjemněte si závěr pracovního týdne a přijďte se příjemně pobavit na We All v pátek 13. ledna od 22:00 hodin do Klubovny 2. Patro. Nepřestávejte ani v novém roce lovit nevšední zážitky!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.