Share |

Marosana End Of Season míří už tento víkend do Velké Úpy

foto pořadatel akce

 
Nabroušené lokty, kotoučové brzdy, motokrosové polety a tvrdá muzika, to je Marosana End Of Season - největší událost v Česku na oslavu ukončení bikové sezony. Loučení letos proběhne o víkendu 9. - 11. října. 
 
Málokdo by tomu věřil, ale akce pořádaná předním českým bikerem Michalem Marošim se letos po třech letech opět přesouvá na krkonošskou sjezdovku Portášky ve Velké Úpě, která v letech 2007 až 2011 hostila sérii vůbec nejúspěšnějšího závodního formátu Marosana 4DOWN. Znovu tak uvidíme souboj čtyř sjezdařů v jedné trati. Dva nejrychlejší postupují do dalšího kola, pomalejší vypadávají. Závod tradičně přitahuje nejen bikery ale sportovce z jiných odvětví, takže seberte odvahu, vytáhněte bajka a přihlaste se také.
 
Marosana je proslulá i divokými večery. Letos se opět ladí line up pro příznivce alternativní muziky. Zatímco před rokem byl hlavní večer ve stylu lovců a myslivců, tentokrát se opráší heslo Punk’s Not Dead! Každý večer do sebe může hodit vychlazený Budvar nebo namražený Jäger při vystoupení živých kapel. 
 
V pátek to budou hiphopově-souloví The High Corporation a surf-stoner rockoví The Atavists. V sobotu před finálovým dnem vzduch na Jägermeister party rozčísnou punkrockeři Rabies, metalcoreoví Pigs In The Living Room a harcoreoví Shatter.
 
Teaser na Marosanu 2015:
https://vimeo.com/140912129
 
Michal Maroši zve na Marosanu 2015:
https://www.youtube.com/watch?v=60Tjfhh8lDA
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.