Share |

Marketingová konference Engage Prague se vrací do Karlína

Letošním tématem konference Engage Prague, která se uskuteční od 16. do 18. května v pražském Foru Karlín a přilehlých prostorech, je Power of conversations. Prodej lístků již běží na stránkách www.engageprague.com. „Hlavním cílem je jako každý rok vzdělávat marketéry, kteří pracují a přicházejí do styku se sociálními sítěmi. Chceme, aby se učili od ostatních marketérů, kteří jsou profesionály ve svém oboru v různých koutech světa,“ popisuje cíl akce zakladatel Socialbakers Jan Řežáb. 
 
Do Prahy přijede kromě řečníků z velkých světových značek také spousta zástupců světových médií a několik známých blogerů. Česko navštíví například šéfka social media televizního kanálu CNN Ashley Coadianni, hlavní editorka z Buzzfeed Katie Notopoulos, nebo Mia Vallo, analytička z National Geographic.
 
„Dorazí Mark Nelson ze Stanford Innovation Peace Lab, která dlouhodobě měří pozitivní a negativní interakce mezi různými zeměmi, a snaží se tak detekovat potenciální momenty, kdy by mohl vzniknout konflikt,“ doplňuje Jan Řežáb. Mezi dalšími hosty, kterým bude patřit stage Engage Prague 2018, jsou zástupci značek Renault, We Are Social anebo Publicis. „Na konferenci vystoupí i několik významných influencerů světového rozsahu. Mezi nimi bude zakladatel Youtubového kanálu What’s inside Dan Markham anebo také mladý kouzelník Julius Dein, kterého sledují miliony fanoušků po celém světě,“ dodává.
 
Kromě nabitého programu hlavní konference nabídne Engage Prague také 25 praktických workshopů, které se staly velmi populární. Během nich mají účastníci možnost nejenom vidět konkrétní případové studie, ale na vlastní kůži si i vyzkoušet, jak by si s tím poradili oni sami. Tyto workshopy povedou marketéři ze značek jako je Converse, Labmatic, Marie Curie, Canon, Tinkle a mnohé jiné.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.