Share |

Mariánské Lázně nejromantičtější destinací roku

Že v Mariánských Lázních o lásce něco vědí, není potřeba dlouze rozvádět. Ostatně i nejslavnější hosté, jako britský král Edward VII. nebo známý básník Johann Wolfgang von Goethe, se sem prý vedle léčby v proslavených lázních vraceli hlavně za ženami.
 
Chcete-li se ale inspirovat slavnými, není třeba sahat daleko do minulosti. Mariánky totiž lásce přejí stále, a jen letos sem za romantikou zavítalo hned několik známých českých celebrit.
Událostí roku se bezesporu stalo zasnoubení Leoše Mareše na terase luxusního resortu Esplanade.
Náš tip: Pokud chcete mít jistotu, že zvolíte z nabízených pobytů ten, který je nejlepší právě pro Vás, zkuste web marianske-lazne-hotely.cz. Nabízí nejen přehlednou nabídku kvalitních a prověřených hotelů a pobytových balíčků, ale především bezplatný poradenský servis včetně možnosti zakoupení těchto balíčků formou vánočních dárkových voucherů. Ochotné slečny Vám online nebo telefonicky doporučí nejvhodnější hotel podle Vašich individuálních požadavků a zajistí nejlepší poměr ceny a výkonu. Jednotlivé hotely dobře znají a z nabídek vybírají také podle hodnocení a spokojenosti hostů. Obrátit se na ně můžete s důvěrou – firma působí na trhu od roku 2010 a je dnes největší online agenturou svého druhu se zaměřením na individuální klientelu. Obdarujte své blízké zážitkem v podobě odpočinku ve světoznámých lázních, kde si nejen tělo, ale i duši léčili takové osobnosti jako např. Franz Kafka, Ema Destinnová, Mark Twain, Friedrich Nietzsche, F.M.Dostojevskij, Thomas Alva Edison, F.Chopin, Johann Strauss, Sigmund Freud a mnoho dalších.
https://marianske-lazne-hotely.cz/

 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.