Share |

Manifest za originální svatební dary

foto: pořadatel akce

Svatební sezóna je zase tady! Pokud do toho letos nepraštíte zrovna vy, určitě to čeká alespoň sestru souseda vašeho kamaráda. Zkrátka a dobře svateb je hodně a začínají být stále více promyšlenější. Budoucí novomanželé si nechávají šít róbu na míru, vybírají nejlepší raw vegan bio dort, investují do profesionálního fotografa, ladí místo, pozvánky, předpověď počasí a nadýchanost svatebních koláčků. Všechno je perfektní a krásný  ♥  Ale co na to svatebčané?! 
 
 
Svatební hosté se dají rozdělit do tří kategorií:
 •  Penězodárci      
 •  Mixérodárci        
 •  Kreativci

 
Z první skupiny mají novomanželé samozřejmě radost, koho by tisícovka urazila, že jo. Druhá skupina spíše nahání předem strach – málokdy se stane, že by dárek přesně zapadl do aktuálních potřeb domácnosti. Takže opravdovou radost, na kterou se nezapomíná, vzbudí pouze dárky od třetí skupiny svatebčanů, tak to prostě je! 
 
Originální svatební dary
Prozkoumali jsme internet a tipů na skutečně originální dary moc není. Určitě existuje ale spousta skvělých nápadů, které vás zařadí do škatulky nejlepších svatebčanů. Ať už se jedná o designové vychytávky, japonský nůž, poukaz na zážitek nebo polaroidový fotoaparát. A pokud chcete darovat originál do domácnosti, darujte obraz! 
 
Obraz jako svatební dar
Dříve se obrazy dávaly novomanželům běžně. Patřily do klasického portfolia darů. Představovaly nejen dekoraci, ale hlavně nositele hodnoty. V dnešní době se od této tradice upustilo a nám to příjde škoda! Spojujeme nabídku uměleckých děl od současných českých a slovenských malířů na jediném webu. Můžete vybírat od tvůrců nejmladší generace nebo již etablovaných umělců na ArtBanana.cz.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.