Share |

Májoví Sun Glitters

 
Na 1. máje přijíždí do Prahy Sun Glitters. Společný koncert s italskými inovátory Platonick Dive se uskuteční 1.5. 2015 od 21:00 na (A)void Floating Gallery. Jeden z průkopníků organické elektroniky, dream popu, glitterswave, chillwave a shoegaze Victor Ferreria naplní naše duše i těla svým letním setem na naší oblíbené pražské náplavce.
 
Sun Glitters je kombinace oceánu svěžích melodií, transponovaných vokálních samplů, digitálně-operních sborů, hřejivých basových impulsů a ambientní zvukové krajiny.

 
 
V únoru 2015 vydal ve spolupráci se Sarah P. (zakladatelkou a tváří Keep Shelly in Athens) EP Galaxy, kolem kterého se právě děje aktuální Galaxy Tour. V rámci turné se Sun Glitters zastaví v Londýně, Berlíně a dalších 10 městech včetně Prahy. Sun Glitters je projekt lucemburského producenta Victora Ferreira. Létem posedlá, slucnem zalitá a narušená elektronika. Debutoval v roce 2011 EP Everything Could Be Fine a od té doby v zásadě bez přestávky vydává další EP, singly a remixy. Za krátkou dobu zanechal na scéně elektronické muziky jasnou stopu. Během dvou let projel kluby a festivaly Evropy, spolupracoval a pomáhaly mu společnosti nebo média jako Dazed & Confused, BBC, Resident Advisor, Earmilk, XLR8R, Pitchfork, The Guardian a také zástupy hudebních prodejen určující aktuální trendy. Ze všeho co se Sun Glitters týká silně cítíme nostalgii - od názvu kapely, přes vybledlé pastelové barvy jednotlivých coverů a plakátů, po pohlcující vizuály doprovázející jeho živá vystoupení.
 
Koncert podpoří italští postrockoví / elektroničtí terapeuti Platonick Dive, kteří se Sun Glitters jedou celé turné Galaxy Tour.

Shrnutí: 1. 5. 2015 // (A)VOID Floating vstup: 190,- na místě
FB event TADY.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.