Share |

LUSH představuje své superhvězdy

foto: LUSH

/GALERIE/

Yellow Submarine - koupelová bomba
149 Kč
Na co letadlo, když můžete cestovat ponorkou? Ponořte se do voňavých vod a vyplujte z víru města. Nechte se omývat vlnami a procitněte až na tropickém ostrově, kde vůně kokosu tančí mezi palmami. Koktejl ze silic z citronové trávy, brazilských pomerančů a koriandru příjemně opojí smysly a přenese vás na slunné pobřeží zalité růžovým a žlutým západem slunce.

Metamorphosis - koupelová bomba
(159 Kč/ks)
Symfonie světla a tmy; intenzivně rapsodická bomba uvolní konejšivou vůni černého pepře a myrhy a povznese a očistí vaši duši. Vhoďte ji do vody a její šedivý plášť vyšumí a v život se probudí oranžová, růžová, žlutá a zelená barevná lázeň. Metamorfóza… osvoboďte se od všeho starého a ponořte se do zcela nového světa zářivých zítřků.

Scrubee - tuhý tělový kondicionér
(295 Kč/ks)

Seznamte se Scrubee, nejnovějším přírůstkem do rodiny tělových kondicionérů. Tahle sladce voňavá zvláčňující máslová včelka vypadá jako něžnost sama, ale nepodceňujte její lešticí a drhnoucí schopnosti! Je plná mletých kokosových skořápek a mandlí a postará se tak o efektivní peeling. 

Sleepy - krém na ruce i tělo
315 Kč/100ml
Až se poddáte něžným dotekům nálevu z ovesných vloček, levandulové vody a nebeského fair trade bio kakaového másla, čeká vás provoněná noc a blažený spánek. Květinová vůně opojí vaši mysl, zatímco kakaové máslo s levandulí se postarají o zklidnění, hydrataci a výživu pokožky. Než vklouznete do pyžama, ponořte se do tohoto snového krému a naneste ho na celé tělo.

Novinky najdete v kamenné prodejně v OC Palladium nebo na e-shopu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.