Share |

Lunchmeat už popáté. V pátek v Tiskárně. S line-upem jak pán.

Audiovizuální plátek Lunchmeat slaví pět let svojí existence a oslavy si nechce užívat o samotě. Proto si na pátek 14. prosince pozval do krásných, nově otevřených prostor Tiskárny na Opatovické v Praze partu vizualistů i hudebníků, kteří s Lunchmeatem v minulosti spolupracovali.

 
Na mejdanu vystoupí pražská audiovizuální skupina SPAM v sestavě Vladimir 518 a David Vrbík, kteří připravují speciální audiovizuální site specific set, chybět určitě nebude nemalá dávka laseru, zvuku a synchronizované projekce.
Hudebním tahákem večera je Computadora, majitel labelu Bleepstreet a ostřílený harcovník 8bitové scény žijící v Berlíně. Ze Slovenska přijede zahrát Foolk, jehož novou desku chválí i Mary Anne Hobbs (!) nebo třeba Daedelus (!!).
Z nové desky zahraje i duo The Global Optimistic, zavedená známka v sestavě GLGN a Jimmy Pé. Parket a ušní bubínky nejen bassovou náloží pak navlní Abu(cz), tvprodukt (cz), Denoir (cz), Forma(n) z Formy, nebo třeba Jarda Petřík z pořadu WavetroniQ na Rádiu Wave.
 
Projekci, pod taktovkou členů labelu Lunchmeat, v sestavě Aeldryn, Deep Norm, Ade.Zewl, Grey Goo a Sam Kiks, doplní VJ Kolouch a VJka AKA 47. Lunchmeat navíc připravuje originální scénografii ušitou přímo pro tuhle příležitost.
 
INFO
start: 21:00
místo: Tiskárna, Opatovická 18, Praha 1 (malé dveře po pravé straně průchodu z Opatovické do Spálené)
souřadnice: 50.079767, 14.418337
vstup: 80 Kč
kapacita klubu: 400 osob
podporují: BU2R, JÄGERMEISTER & CLUB MATÉ
online:
www.facebook.com/LunchmeatFestival
www.facebook.com/GalerieTiskarna
lineup:
09:00 FORMAN + VJ KOLOUCH
09:45 TVPRODUKT + VJ AKA 47
10:30 THE GLOBAL OPTIMISTIC (sk) + VJ GREY GOO
11:15 SPAM - site specific A/V show
11:45 FOOLK (sk)+ VJ ADE.ZEWL
00:30 COMPUTADORA (de) + LUNCHMEAT VJ SHOWCASE
02:00 ABU + VJ ZEPHID
03:00 DENOIR + VJ AELDRYN
03:45 JARDA PETŘÍK (WavetroniQ) + VJing JAM
?? DEEP NORM, dru + VJ Eliubaru

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.