Share |

Lucerna Music Bar se změní v přehlídkové molo. Chodit po něm budou muzikanti

foto: pořadatel akce

Posledním dnem roku 2013 vypršel termín přihlašování do Megaton Fashion Show – soutěže o nejlepší hudební design. Letos realizované booklety, merch aplakáty organizátorkám doslova zahltily e-mailové schránky. V případě, že se jim podaří tou spoustou krásných vizuálů prokousat, pátému ročníku už nic nebude stát v cestě. Vítězné návrhy vzejdou z veřejného hlasování na facebookové stránce Megaton Production od 15. do 29. ledna 2014. Slavnostní vyhlášení proběhne ve čtvrtek 30. ledna 2014 v pražském Lucerna Music Baru. Zahrají Skywalker, Monitor a Saved By The Fortune. Vstupné bude dobrovolné.
 
Součástí večírku bude jako vždy módní přehlídka soutěžního merchandise oblečení. Na přehlídkovém molu se v roli modelů a modelek objeví například kapely Skyline, Pipes and Pints, Hentai Corporation a Kofe-In, jejichž frontman Jan Kunze zároveň akci moderuje.
 
O Afterparty se postarají Them Darned Teenagers, DJ Ed Bass a Jon Kennedy. Jako speciální hosté se představí bubenické uskupení Australien Buš-Kovice, studentská kapela z výchovného ústavu v Buškovicích, které stejně jako vloni připadne prostřednictvím Nadace Terezy Maxové dětem výtěžek akce.
 
V loňských letech se Megaton Fashion Show zúčastnili například Studio Najbrt, Jaromír 99, Kurz the Curse, Marcel Musil, Maťo Mišík, či Mejla z Vypsaný FiXy.
 
Organizační tým i všichni vystupující se na Megaton Fashion Show podílejí bez nároku na honorář.
 
http://www.megatonproduction.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.