Share |

Loutka oslaví 50, kde jinde než v Roxy

Dj Loutka oslaví své padesátiny společně s Undercatt 
 
Praha 29. 3. 2017 - Legenda české taneční scény DJ Loutka oslaví 12.5. v ROXY své 50. narozeniny. Poté co měl možnost zahrát si po boku jmen z labelu Diynamic jako Solomun a Kollektiv Turmstrasse, k sobě tentokrát přizval Undercatt - italské duo produkující atmosferické techno s melodickými a emocionálními elementy. Společně s Loutkovým osobitým stylem se můžete těšit na jeden za dalších legendárních mejdanů v ROXY.
 
Předprodej začíná ve středu 29. března přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin, poté i v ostatních předprodejích.
 
Dj Loutku lze po právu považovat za základní kámen české taneční scény. Svou kariéru odstartoval v roce 1991 a jako jeden z prvních housových dj’s  přispěl velkým dílem k rozvoji elektronické scény v ČR. Za zmínku určitě stojí jeho rezidentní party v ROXY s názvem Shake, která se stala svou nezapomenutelnou atmosférou známa po celé Evropě a nastartovala i jeho mezinárodní kariéru. I po 26-ti letech působení na scéně je Loutka stále jedním z předních umělců u nás. Je stále aktivní jak v produkci, tak hraní a svým osobitým stylem, kdy do svých setů promítá příběh a emoce si získává stále nové publikum. Za poslední dobu měl možnost zahrát si po boku jmen jako je Joris Voorn, Kölsch, Kolektiv Turmstrasse nebo Solomun a ke svým 50. narozeninám přizval další z řady Diynamic umělců - Undercatt. 
 
Luca a Elia aka Undercatt se potkali již před 10 lety - každý hrál sólo a ihned poznali vzájemný zápal pro věc a společný pohled na hudební tvorbu. Teprve o sedm let později se ale rozhodli spojit na 100 % a začali produkovat atmosferické techno s melodickými a emocionálními elementy pod názvem Undercatt. Pár svých releasů poslali do Diynamicu, Solomun si je poslech, slovo dalo slovo a stali se součástí tohoto labelu. Pozornost si získali remixem The Temper Trap - Sweet Disposition nebo skvělým releasem Futura . Nedávno vydaný set pro BBC Radio 1 ukazuje, proč do rodiny Diynamic skvěle zapadají. Už 12.5. vystoupí společně s DJ Loutkou na jeho oslavě padesátin.
 
-EN- 
DJ Loutka can rightly be considered a cornerstone of the underground electronic music scene. Having started his career in 1991, he is one of the first house DJs and his activities contributed substantially to the development of underground electronic music in the country. Well worth mentioning is his residency at a party at the Roxy called Shake which, thanks to its unforgettable atmosphere, became known throughout Europe and kick started his international career. Even after 26-years on the scene, Loutka is still one of the leading artists in the field of electronic music in the Czech Republic, playing alongside artists such as Solomun, Joris Voorn, Kollektiv Turmstrasse, Kolsch. For his 50th birthday he invited another Diynamic artist - Undercatt. 
 
Loutka 50 Bday w/ UNDERCATT (Diynamic/IT)
ROXY, 12. 5., open 23:00
FB událost: www.facebook.com/events/594090910795979
 
Předprodej/Presale: 250 czk + popl/fee
NoD 260 czk 
MY ROXY: http://bit.ly/myroxyapp
Goout:  https://goout.net/cs/listky/loutka-50-bday-w-undercatt/ulcb/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.