Share |

LOUIS VUITTON KOLEKCE PODZIM/ZIMA 2015/16

foto LV

‚Kolekce‘: subjektivní a ideální celek složený z objektů, které nesou charakteristické prvky vaší osobnosti.
 
O čem je módní kolekce? Je to cesta o více dimenzích, skládající se z mnoha vrstev zkušeností – bezprostředních i velmi vzdálených. Střípky objevů, vzpomínky transformované pamětí, imaginativní očekávání něčeho…Poklady přivezené domů ze vzdálených končin nebo objevitelské expedice do intimity vlastního šatníku. Sentimentální antologie ikonických obrazů i zábavných momentek, které si uchovaly primordiální význam.
 
Kmenové reference a další, osobité prvky, které patří výhradně do chrámu naší osobnosti. 
 
To všechno je módní kolekce. Je jako inventář všeho, z čeho se člověk skládá: posvátné minulosti, žijící přítomnosti a nevyhnutelně snové budoucnosti. Kolekce je jako zápisník z cest. Je to cesta s otevřeným koncem – pouť do světa, v němž se odráží odvážné cesty ducha. Je to také sentimentální dobrodružství poskládané ze střípků vzpomínek a ambicí. Hnací silou je vždy jen a jen intuice. 
 
I v oblékání platí, že intuice a způsob, jak se s ní pracuje, jsou stavebními kameny stylu. Pochopení univerzální jednoduchosti základních kousků, které vám dávají svobodu složit něco skutečně imaginativního, je vždy ta nejlepší cesta.
 
Tato kolekce je nabídkou stylu, pozvánkou na cestu ke hledání té síly, která nám pomáhá překonat to, co je zažité, abychom se mohli vyvíjet směrem k něčemu, co chceme objevovat
 

 

Přehlídka byly i přehlídkou celebrit... dorazili mj. Catherine Deneuve, Michelle Williams, Jennifer Connelly, Natalia Vodianova, Alicia Vikander, Adèle Exarchopoulos, Chloë Grace Moretz, Selena Gomez, Fan Bing Bing, Stromae, Dianna Agron, Brit Marling, Eliot Sumner, Tao Okamoto, Marina Foïs, Gwen Lun Mei, Doona Bae..


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.