Share |

Liška pomáhá Nadaci Terezy Maxové dětem

foto: PR

Režisér Jakub Kohák, herec Jakub Prachař, moderátorka FTV Prima Lucie Šilhánová, výtvarnice Kristina Dufková, návrhářské duo Chatty, výtvarník a tatér Musa. Šest představitelů současné české kulturní scény a děti z dětského domova Loreta Fulneko zdobilo svým návrhem lišky trička, z jejichž prodeje bude prostřednictvím Nadace Terezy Maxové dětem podpořen projekt „Cesta z pekla“ na pomoc sexuálně zneužívaným dětem.
 
"Počet skutečných případů sexuálního zneužívání značně převyšuje běžné odhady,” říká ředitelka Nadace Terezy Maxové dětem Terezie Sverdinová. “Podle epidemiologické studie sexuálního zneužívání dětí v ČR uvedla osobní zkušenost s ním dokonce každá třetí dívka, přičemž téměř v polovině případů byla gresorem někdo z rodiny, nejčastěji dokonce otec, a to vlastní i nevlastní."
 
"Zrovna o Dětském krizovém centru a jeho aktivitách se mezi širokou veřejností příliš neví,” doplňuje majitelka Fox in Trouble Daniela Peřinová. "Prostřednictvím triček s liškou chceme na palčivé téma zneužívání dětí upozornit a posílit povědomí o aktivitách centra v této oblasti. Jsem velmi ráda, že se podařilo dát dohromady tolik zajímavých lidí a unikátních designů na podporu Nadace, která svými projekty pomáhá dětem ve spoustě oblastí."
 
Trička bílé barvy v dámském, pánském a dětském provedení jsou od 13. října v prodeji na www.foxintrouble.com za cenu 990 korun. Internetový obchod Fox in Trouble, který tričkami s liškou oficiálně startuje svoje působení na českém trhu, nabízí dámské oblečení a doplňky skandinávských značek By Ti Mo, Black by Klaes&Myra‘, Twist&Tango nebo Vintage by Fé, italskou značku Allinclusive Apparel nebo německé Codello.
 
Pokud se tedy rozhodnete podpořit dobrou věc, můžete si k tričku vybrat pohodlné kalhoty, hřejivý cardigan nebo vlněný kabát, tenisky, šátek a další doplňky v osobitém stylu, se kterým s přehledem zvládnete i blížící se zimu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.