Share |

LISERSTILLE v Crossu. Emotivní show, která vás dostane na kolena.

Dánská čtyřka LISERSTILLE vydává po 3 letech zkrácených předloňským EP Lyncher´s Aim nové dlouhohrající album Empirical Ghost. Vychází 24. dubna a bude podpořeno následným květnovým turné, v jehož rámci se band zastaví hned třikrát v ČR. 28.5. 2015 přivítámě Liserstille v Crossu, den poté je mohou vidět i plzenští fanoušci Pod Lampou.
 
Kapela, která vždy doráží na extrémní možnosti vlastní i posluchačské, avizuje svůj nový materiál jako dosud nejvýpravnější a nejsilnější nahrávku své dosavadní diskografie. Album bylo mícháno v legendárním Avast Studio Seattle samotným Randallen Dunnem.
 
Kytarista Tue Schmidt Rasmussen říká: "Samozřejmě dobře víme, že ponoření se do našeho vesmíru vyžaduje určité úsilí. Zároveň jsme přesvědčeni, že lidé, kteří nás rádi poslouchají, nejsou na tak nízké úrovni, o kterou se snaží současný hudební průmysl. Naše muzika není vytvářena primárně hlavou. Je spíše srdcem, které bije v naší zkušebně. Pokud posluchač přijde otevřený, může se do něj nechat vtáhnout."
 
Jako support uvidíte ion at an.
Ion at an je (byl) one-man projekt Jonatana Kalety, který v roce 2006 dokončil CD s názvem Tears of Repentance. V časopisech a na hudebních serverech vyšly recenze, které jej hodnotily velice pozitivně.
 
Během roku 2007 se spojil s dalšími muzikanty a vytvořili dočasnou live skupinu Ion at an, která odehrála několik koncertů.  V roce 2008 Jonatan koncertoval s členy bývalých 5th April a Petrem Wagnerem z Goro (nyní Safenat Paneach). 2013 vydala kapela opět v obměněném složení album ANUPO, které odráželo rozpolcený stav, ve kterém se kapela nacházela v posledních letech. Stav nejasností, kdy nevěděli, zda jsou kapela nebo jen projekt a všichni hráli na všechny nástroje. Letos přichází Ion at an s novinkou V čase, která je pojata více či méně nihilisticky a je pořízena vlastním úsilím kapely. Jen o finální mix a mastering se postaral Zděněk Šikýř ve Studiu Hostivař a na obalu spolupracoval mladý indonéský ilustrátor Sin Vikernes. Momentálně pracují na realizaci videoklipu KZTL, který podtrhne celý koncept EP.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.