Share |

Limonádový koktejl na léto - Schweppes Citrus Mix

 
 
 
 
Pomeranč, grapefruit, limetka, mandarinka a... nekonečné bublinky. Schweppes Citrus Mix má v sobě všechno, co potřebujete pro dokonalé letní osvěžení. Je skvělý jen tak i jako součást nealkoholických koktejlů.
 
„Citrus Mix je první Schweppes limonáda, ve které můžete najít mandarinku. Její chuť se fantasticky snoubí s pomerančem a grapefruitem a kombinaci vycházející z klasického Bitter Lemon posouvá ještě o kus dál,“ říká o rafinovaném limonádovém mixu barman Milan Zaleš, jeden z autorů Schweppes The Bar a šéfbarman pražského Bugsy’s Baru.      
 
Skvělým společníkem je Schweppes Citrus Mix na letních piknicích a grilovacích party. Sofistikovaný nealkoholický koktejl z něj vyrobíte během chvilky a z jen pár dalších ingrediencí.    
 
Mint Vibe  
 
Co potřebujete:
75 ml Schweppes Citrus Mix
75 ml Schweppes Tonic
1 snítka máty (pouze listy)
 
Jak to uděláte:
Ve sklenici rozdrťte lístky máty a nalijte všechny ingredience na kostky ledu.
Náš tip: Pro dodání ovocné chuti rozmačkejte do sklenice 2 borůvky.
 
Co jste možná o Schweppes limonádách nevěděli:
 
Mají ty nejlepší bublinky, které vydrží od otevření lahvičky a až doby, než svůj drink vypijete. Za to, že si dnes můžeme vychutnávat sycenou vodu, totiž může právě Jacob Schweppe a dodnes je jeho značka v tomto oboru zkrátka nejlepší. V 18. století obdivovali objev švýcarského vynálezce především lékaři a v 19. už celý svět včetně britské královské rodiny. I s prvními ochucenými limonádami přišel ostatně Schweppes. Nejdříve to byl chininový Indian Tonic a zázvorová Ginger Ale, pak řadu rozšířil Bitter Lemon a další ovocné příchutě. Díky dlouholeté tradici a kvalitním ingrediencím i zpracování si oblíbily limonády od Schweppesu například Uma Thurman a Nicol Kidman.
 
Více na www.schweppes.cz
 
V prodeji v běžně dostupné maloobchodní síti. Doporučená cena 1,5l je 29,90 Kč.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.