Share |

LIFE AS WE KNOW IT, WORLD AS WE MAKE IT: VERNISÁŽ V PÁTEK 13.2.2015 V PRAŽSKÉM FUSION HOTELU"

LIFE AS WE KNOW IT, WORLD AS WE MAKE IT: VERNISÁŽ V PÁTEK 13.2.2015 V PRAŽSKÉM FUSION HOTELU"
13.2.2015 se bude konat první pražská vernisáž česko-holandské abstraktní umělkyně a vizuální vypravěčky Sashi Kraal. Elegantní večer umění, vína a hudby odhalí 24 olejomaleb ze tří výjimečných kolekcí v prostorách pražského fusion hotelu v Panské 9.
Česko-holandská umělkyně nedávno opustila Amsterdam a po letech se vrátila do svého rodného města Prahy. Sasha začala malovat jako samouk a první fanoušci se s ní setkali v její on-line galerii, kde prezentovala fotografie své tvorby v kombinaci s krátkými texty, které obsahově doplňují vlastní obrazy. Právě tato kombinace ze Sashi udělala senzaci a během prvního měsíce on-line výstavy jí zajistila tisíce prohlídek a nadšených fanoušků.
Vernisáž vypukne v 18:30 a bude ji uvádět samotná Sasha Kraal. Pro tuto příležitost si na červený koberec pozvala hodně zajímavých osobností a připravila senzační doprovodný program. Atmosféru večera doplní živé vystoupení jazzové kapely Amusement Park, mezi jejíž členy patří známá jména jako Kaia Brown (N.O.H.A.), Jakub Antl (Nightwork) a Michal Šupák (Charlie Straight). O nápoje se postará vinařství Petra Skoupila a návštěvníci se můžou těšit na interaktivní zábavný program, který bude odhalen až na místě. 
Výstava se bude konát do 30. dubna 2015.

WEBSITE - www.sashakraal.com

FACEBOOK - facebook.com/SashaKraal 
TWITTER: twitter.com/SashaKraal

INSTAGRAM: instagram.com/sashakraal/  

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.