Share |

Lezení v Boulder Baru

Lezecká stěna Boulder Bar Praha je spojení boulderové stěny o celkové ploše 300m2 a restaurace.
 
Boulderové lezení spočívá oproti klasické stěně v kratších, avšak trochu náročnějších cestách. Boulderová stěna nedosahuje tak vysokých rozměrů, jako klasická lezecká stěna - maximální výška je 4,3 metrů (pro děti méně) a na celé ploše je zajištěna dopadištěm. Cesty jsou různě značené podle šesti obtížností, díky tomu si najde zábavu i naprostý začátečník! Lezení je sportem zábavným a také zdraví prospěšným – naučíte se správnému držení těla, zlepšíte pohybovou koordinaci, rovnováhu a obratnost a rovnoměrně posílí všechny svalové partie.
 
Boulder Bar se nachází pouze několik metrů od tramvajové zastávky Výstaviště Holešovice a neustále se vyvíjí a rozrůstá. Nabízí lezení jak pro děti, tak dospělé a to jak zcela individuálně, tak skupinově. Stěna nabízí spolupráci s fyzioterapeutem, testování lezců, vedené tréninky pro všechny věkové kategorie, závody, dětské kroužky nebo třeba dětské narozeninové oslavy. Děti zde milují speciální dětský koutek a hrad se třemi podlažími osázený lezeckými chyty, u kterých nechybí například klouzačka a spousta dalších vychytávek.
 
Pro jednotlivce, skupiny i rodiny s dětmi je tato aktivita přímo jako stvořená a je skvělým využitím volného času. Sportoviště je také vybaveno obchodem s lezeckým vybavením a letní terasou.
 
Otevírací doba:
Po - Pá   08:00-23:00
So - Ne   09:00-23:00
 
Vstupné (bez časového omezení, ve špičce 2,5h.):
Dospělý 100 Kč
Dítě 60 Kč
 
Všechny informace naleznete na oficiálních stránkách www.boulder.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.