Share |

LEVI'S VOLÁ HIP-HOP-HURÁ

Jak byste definovali letní šílenství? Podle rady Fresh Prince a DJ Jazzyho Jeffa z roku 1991 si pořádně přidejte basy, v autě nastavte tempomat a hoďte se do pohody! Hip-hopový zvuk N.W.A., Public Enemy, Wu-Tang Clanu a dalších sebou přinesl i novou estetiku a styl, které nás ovlivňují dodnes.
    
 
Počátky streetwearu v New Yorku nebo Bronxu a nejdivočejším období hip-hopu, chlapeckých skupin a materiálních dívek se inspiruje nová kolekce Levi’s®. Zářící barvy a divoké potisky, prostě pulsující Block Party, ať se už váš hudební vkus přiklání víc k Tupacovi nebo Biggie. Energii východního a západního pobřeží USA reprezentuje neohrožený, odvážný a výrazný pouliční styl 80. a 90. let. odrážející první dny hip-hopu, módu ulice a kulturu loga.

 
Jarní kolekce Levi’s® přináší i milované anti-střihy 90. let – nadměrné velikosti, lehký denim s obnošeným vzhledem a sobě vlastním streetovým sexy půvabem. Nové volné džíny Baggy budou i ve variantě s laclem a dokonce výrazně pruhované. Trička s retro nádechem a housemark grafikami, nebo proužky jsou z kvalitní bavlny Supima. Sportovní logo s nostalgickým nádechem připomene olympijské hry roku 1984 a kromě mikin a triček ozdobí i čepice a ponožky.
 
Tak přidejte zvuk a počkejte, party k vám brzy dorazí. ☺

 
/FB FOTOGALERIE ZDE/       
levi.com            facebook.com/levis
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.