Share |

Levis slaví narozeniny slevami

Nejstarší džíny (1879), foto Levis

Firma Levis slaví narozeniny a v rámci výročí nabídne velké slevy, a to i v českých obchodech.

 

 

 

V květnu oslavily levisky 138. narozeniny. Jako datum zrodu džínového fenoménu je brán
20. květen 1873, kdy Levi Strauss a krejčí David Jacobs patentovali pracovní kalhoty zpevněné nýty. Některé z těch původních zlatokopeckých se zachovaly dodnes. Z aktuálních střihů jsou jim nejpodobnější Levi’s 201 jeans – pohodlné, široké a s knoflíky na kšandy. Poutka na pásky se na džíny začaly přišívat až v roce 1922. Nejznámější a nejrozšířenější džíny na světě jsou pětsetjedničky. Prodalo se jich víc než 4 miliardy kusů a časopis Time je zvolil oděvem 20. století. V Levi’s Storech si můžete vybrat minimálně z 20 odstínů a povrchových úprav. Andy Warhol nosil jen černé a Steve Jobs si oblíbil barvu Medium Stonewash. Pokud chcete něco na tělo, zkuste typ 519 nebo ještě slimovější 510 nebo ze spousty dalších střihů.

 

První džíny pro ženy představila značka Levi’s® před více než 75 lety. Nyní přišla s revolučními dámskými střihy Levi’s® Curve ID, které jsou navrženy pro různé typy postav. Můžete vybrat mezi klasickým i nízkým pasem a úzkými, rovnými nebo rozšířenými nohavicemi a z mnoha barev a úprav i síly strečového denimu. Nebo zkuste boyfriendy třeba i se sníženým sedem, sexy jeggins, zvonáče nebo denimové kraťásky.

Džíny jsou prostě fenomén, a to si představte, že sám Levi Strauss džíny nikdy nenosil. 

 

V pátek 17. června začíná akce 1 + 1 ZDARMA, a když přijdete ve dvou a vyberete si každý své džíny, tak vlastně budete mít s 50% slevou. Akce ale platí i na další oblečení – džísky, trička, košile… A sezónní slevy začínají 1. července. 

 

 

levi.com

facebook.com/levisceskoslovensky

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.