Share |

LEVI’S LOVES CHIARA FERRAGNI

 
 
Známá italská blogerka a módní ikona Chiara Ferragni se spojila se značkou Levi’s® a upravila svůj oblíbený džínový střih – pětsetjedničky. Svoji vášeň pro denim a tuto značku posunula o stupínek výš a v sanfranciském ateliéru Eureka vytvořila dvoje džíny Levi's® 501®. 
 
Originální návrhy odrážejí oblibu Chiary v úpravách a personalizaci oděvů. Využila ruční výšivku, záplaty a šátek ve smaragdově modré nebo motiv srdce a vše zkombinovala na autentické, seprané a rozedřené retro džínovině.  
   
Představení kolekce proběhlo v polovině října v milánském Corso Como. „Chiara vytváří cool styl a její blog The Blonde Salad se stal každodenním zdrojem inspirace pro mnohé. Umí skvěle přizpůsobovat různorodé oblečení svému vkusu a tvůrčí spolupráce na přetvoření našeho nejkultovnějšího kousku byla opravdovou zábavou,“ říká Karyn Hillman, produktová manažerka Levi's®. Chiara Ferragni doplňuje: „Jsem tak šťastná a nadšená. Levisky nosím od nepaměti a jsou pro mě ztělesněním originálního, nadčasového stylu a perfektním materiálem pro vytvoření osobitého kousku oblečení.“ 
 
Limitovaná kolekce Levi’s® <3 Chiara Ferragni je exkluzivně k dostání na levi.com nebo ve vybraných Levi’s® Storech, u nás od listopadu v Pražském Palladiu. 
 
A pokud chcete ještě unikátnější, ručně vyrobenou verzi této kolekce, můžete si ji objednat na blogu Chiary.
 
        
levi.com            facebook.com/levis
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.