Share |

Les Houbeles, nový internetový obchod pro sportovní houbaření

foto: autorka

Petra Kutinová a Daniela Richterová rozjely obchod pro houbaře a toto nám k němu řekly:

Tak od začátku: Pracovaly jsme spolu v reklamní a PR agentuře, kde jsme převážně psaly články o stavebních materiálech. Daniela přišla s nápadem, otevřít obchod pro houbaře. Vymýšlet koncept nového obchodu pro houbaře, s kterým se na našem trhu do té doby nikdo nevytasil, nám přišlo lákavější než naše dosavadní činnost.

Hlavní inspiraci jsme načerpaly z Itálie, kde jsme se přesvědčily, že houbař může mít lepší vybavení než starou plátěnou tašku a bezejmený nůž. Krom toho jsme do toho chtěly vnést trochu originality, čímž jsme myslím předčily i naší zahraniční konkurenci. Spojily jsme naše síly s akademickým sochařem a renesančním člověkěm Jakubem Chocholouškem, který nám navrhl logo, potisky na oblečení a částečně i design webových stránek. Jelikož jsme neměly dostatečný kapitál na otevření kamenného obchodu, rozhodly jsme se prozatím pro obchod internetový. V listopadu loňského roku se nám podařilo dokončit přípravné práce a spustit obchod na webu.

V současnosti můžeme naším zákazníkům nabídnout celou řadu praktických pomůcek při sběru a zpracování hub (většinu z nich pod naší značkou) - košíky, nože, kartáček na čištění hub, pytlíky na sušené houby. Dále se chystáme uvést sušící síta, designové plátěné tašky. Co se týče houbařského oblečení - tak kromě triček, mikin a holinek se chystáme tuto sezónu uvést vlastní kolekci pláštěnek. Začátkem roku jsme rozšířily náš sortiment i o bytové doplňky s motivem hub a lesa.

www.leshoubeles.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.