Share |

Leighton Meester: Nová tvář Biothermu je svěží a moderní

LEIGHTON MEESTER JAKO NOVÁ AMBASADORKA ZNAČKY BIOTHERM
Značka Biotherm představující luxusní péči o pleť jmenovala Leighton Meester svou novou oficiální mluvčí.
Kdo takle přirozeně krásná žena je?
Sedmadvacetiletá herečka je ztělesněním moderní ženskosti. Její současná kariéra už zastínila roli Blair Waldorfové ze seriálu Super drbna, kterou se proslavila. 
Tisková zpráva:

"Leighton je novodobou ikonou. Tato mladičká herečka s obrovským přirozeným talentem, energií a krásou se stala tváří celé generace,“ říká o ní Patrick Kullenberg, mezinárodní generální ředitel společnosti Biotherm. „Dokonale zastupuje základní hodnoty péče o pleť Biotherm: Svěží modernost a přirozenou krásu.
Leighton Meester je pro nás zcela přirozenou volbou na post zástupce naší značky.”
„Víte, co se mi na Biotherm líbí? Pořád se vyvíjí, mění a je stále modernější. Je to pro mě asi hodně inspirující... Měla jsem obrovské štěstí, že jsem se mohla stát tváří tak významné značky,” říká Meester.
kariéra leighton meesterové se rozbíhá různými směry, a tak ji milovníci filmu mohou roku 2014 vidět v titulních rolích hned několika filmů. uvidíte ji například na plakátech studia Warner Bros, propagujících film „the judge“, kde si zahraje s robertem downeym jr a robertem duvallem, ve snímku „life partners“ s adamem Brodym nebo ve filmu „like sunday, like rain”, kde se představí po boku Debry Messing.
 

Když LM zrovna nenatáčí, věnuje se další tvůrčí oblasti: hudbě. Poprvé do hudebního světa vkročila roku 2009, kdy vydala elektro popové album. od té doby se její styl přesunul spíše ke komornějšímu písničkářství. loni (roku 2012) uspořádala turné po USA, kde se představila v roli frontmanky folkové skupiny check in the dark. svého pěveckého nadání využila také v celé řadě rolí. 
 
Stránky Biothermu se zajímavostmi, soutěžemi a tipy:

www.facebook.com/biotherm
a pro muže
www.facebook.com/biothermhomme

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.