Share |

LEEDA zve na koktejl k uvedení nové kolekce batohů a doplňků ALEXMONHART s představením exkluzivní kolaborace AM.SQUARE.

Talentovaná česká designérka AlexMonhart se spojila s Adélou Mazánkovou  z blogu The Aesthet a ze spolupráce vznikla limitovaná řada cestovních a foto doplňků. Exkluzivní unisex řada s názvem AM.SQUARE okouzlí decentní barevností, kvalitním ručním zpracováním a variabilitou jednotlivých kusů.

Kolekci jsme vytvářely na základě vlastních preferencí a potřeb. Obě neustále cestujeme za prací i inspirací a víme, jak důležité je mít při ruce funkční doplňky na které je možné se spolehnout a nosit stále při sobě,“ vysvětluje designérka Alex Monhart.

Kolaborace obou dívek není náhodná. „S Alex jsme se potkaly teprve před necelým rokem, když jsem nadšená z vánočního dárku (batohu Primus) chtěla vědět, kdo za ním stojí a zvědavě se přihnala k Alex do ateliéru. Okamžitě jsme si sedly stylově i přístupem k práci,“ říká blogerka Adéla Mazánková.

Kolekce AM.SQUARE pojí vizuálně dva světy – ten Alex, s příznačným pánským, funkčním, all black designem a Adély, s elegantní, minimalistickou, all white estetikou. „Ačkoliv se Adéla zdá být protipólem mého pánského stylu, prolnutí skvěle funguje, jelikož naším společným jmenovatelem je nadčasovost a obě nás fascinuje funkční jednoduchost,“ dodává Alex Monhart.  

Řada se skládá ze 4 doplňků: cestovního folia, obalu na pas, mini peněženky a multifunkčního pásku. Všechny produkty lze využít samostatně i v rámci jednoho celku, do kterého je lze složit. Centrálním produktem je cestovní folio, které slouží jako obal na všechny ostatní produkty i samostatně jako diplomatka, do které se vám vejde tablet, cestovní doklady, smartphone a další cestovatelské nezbytnosti. Obal na pas i mini peněženka ve stejném designu se dají využít také jako obal na karty, SD kartu či krytku na fotoaparát a doplňují tak foto-cestovatelský nádech kolekce. Řadu dotváří elegantní multifunkční pásek, který se skládá ze tří částí a lze využít jako popruh na foťák, poutko na ostatní produkty či jako elegantní náramek.

V rámci stejného večera předvede ALEXMONHART novou vylepšenou verzi ikonických batohů, Collection 2.0, představující desetiměsíční vývoj v designu a materiálech. Batohy Urbanus, Primus i Magnus získaly nové funkce, ucelený vzhled a pro ALEXMONHART tak typickou variabilitu.

Uvedení obou kolekcí v premiéře proběhne 1. 9. od 18–20 hodin v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Kolekce bude následně v prodeji v butiku LEEDA.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.