Share |

Labirinto (BR) + thisquietarmy (CAN) už tento víkend na Sedmičce

TQA / foto pořadatel akce

SKYTH Promotion + Resurgence Booking uvádí
Labirinto (BR) + thisquietarmy (CAN)
sobota 30. května 2015, klub 007 Strahov, Praha
cena 200,- Kč na místě
 
Poslední květnový víkend si určitě nic nedomlouvejte! V Praze na Sedmičce totiž proběhne výjimečný postrockový večírek, jehož neúčasti byste mohli hodně litovat. Poprvé se na něm tuzemskému publiku představí šestičlenná brazilská kapela Labirinto, které předskočí jednočlenný kanadský projekt thisquietarmy.
 
Labirinto pocházejí z největšího brazilského města São Paulo, kde se dali dohromady v roce 2003. Jejich instrumentální post-rock jim brzy vynesl pověst jedné z nejzajímavějších kapel Brazílie. Mezinárodní pozornosti se kapele začalo dostávat po vydání debutového alba Anatema (2010), na němž Labirinto rozšířili svůj zvuk o nástroje jako jsou banjo či sitár. Během jednoho z následujících severoamerických turné se Labirinto seznámili s kanadským hudebníkem Erikem Quachem, který je jedniným členem projektu thisquietarmy. Výsledkem tohoto setkání spřízněných duší je nejen společné split EP z roku 2013, ale i trvající koncertní spolupráce.
 
Ta ostatně obě kapely přivádí i do Česka. thisquietarmy jsou tu celkem častými hosty - naposledy tu hráli loni v dubnu. Tentokrát Eric Quach vystoupí se svým mixem post-rocku a kytarového drone ambientu coby předskokan Labirinto. Zahraje i skladby ze své aktuální desky Anthem For Catharsis, která vyšla v polovině května na vlastní značce Thisquietarmy Records. Návštěvníci přdchozích tuzemských koncertů TQA ví, že i přes zdánlivý početní handicap dokáže znít Eric Quach naživo jako plnohodnotná kapela. Své vystoupení tradičně doprovodí videoprojekcemi, které budou ostatně i součástí koncertu Labirinto.
 
webová stránka Labirinto: http://labirinto.mus.br/
Labirinto na Facebooku: https://www.facebook.com/labirintoband
Labirinto na Bandcampu: https://labirinto.bandcamp.com/
webová stránka Thisquietarmy: http://www.thisquietarmy.com/
Thisquietarmy na Facebooku: https://www.facebook.com/thisquietarmy
Thisquietarmy na Bandcampu: https://thisquietarmy.bandcamp.com/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.