Share |

La Loca není jen místo konání koncertů: Můžete ho využít i jako coworking!

Coworkingy jsou super věc a my vítáme další inovatní a příjemnu místy, kam se můžete vydat s počítaem.
Mezi coworkingy se nyní, po rekonstrukci, zařadil i prostor La Loca, který znáte coby místo, kam se chodí za hudbou.
La Loca Music Bar & Lounge březnovou rekonstrukcí kompletně změnila svou tvář a s ní i samotný koncept, který má teď schopnost ohromit i přes den. Jednotvárné židle nahradily pohodlné pohovky a luxusní gauče. Atypická výzdoba na stěnách se kromě fotografií skládá také z hudebních nástrojů nebo třeba kuchyňského náčiní. Intimní atmosféru dokreslují designová světla s pečlivě voleným hudebním doprovodem a o špičkový zákaznický servis se stará trénovaný mezinárodní personál.
„Chtěli jsme pro naše návštěvníky zatraktivnit náš prostor a nabídnout jim opravdu příjemné domácí prostředí, “ tvrdí o novém konceptu obchodní a marketingový ředitel Gilles Oulevey, „takové, do kterého se budou rádi vracet.“ 
Od rána se prostorem line vůně kávy La Boheme, která kromě jedinečné chuti sází na kvalitu a udržitelnost životního prostředí. Polední obědová nabídka se skládá z crossover kuchyně a nabízí z velké části netradiční mezinárodní pokrmy. Na své si tak přijdou i nejnáročnější gurmáni každý všední den mezi 11:30 a 14:30.
Letní zahrádka byla během rekonstrukce vylepšena o vysouvací střechu. Klid a pohodu tak můžete zažít přímo v rušném centru města i za deštivého počasí každý den do 22:00.
La Loca se tedy může chlubit opravdu rozmanitým zázemím. Ať už hledáte místo s trochou klidu, prostor na pracovní schůzku nebo jen posezení s přáteli, vyzkoušet tento jedinečný prostor skutečně stojí za to.
 
La Loca MUSIC BAR & LOUNGE je nekuřácký podnik v Praze založený v roce 2013. Je součástí eco-friendly hotelu MOSAIC HOUSE kousek od Karlova náměstí. Každý den se tu odehrávají vystoupení vyhlášených DJs, koncerty skvělých kapel či pravidelné středeční karaoke. Prostor je vybaven špičkovou zvukovou aparaturou od firmy Meyersound. Happy hours jsou mezi 18 a 20 hodinou. Kromě skvělé hudby si tady pochutnáte na výtečných jídlech, jedinečné kávě a vybrat si můžete z široké nabídky koktajlů. 

MOSAIC HOUSE s.r.o.
Design & Music Hotel / Apartments / Hostel
Odborů 278/4, 120 00 Prague 2
www.facebook.com/mosaichouseprague
Tel.: +420 221 595 353
Mob.: +420 778 092 808
www.mosaichouse.com

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.