Share |

Aktualizováno: Kupte si v adidasu něco na sebe a nechte si vrátit peníze za nákup

SOUTĚŽ KONČÍ V PONDĚLÍ!

 
Ve čtvrtek byla v několika prodejnách adidas speciální slevová akce Night Shopping.
Pro čtenáře protisedi.cz byly připraveny jednak extra dárky (PRVNÍCH 50 LIDÍ, kteří při placení řekli heslo "Proti šedi", dostali dárek navíc), jednak DO PONDĚLÍ BĚŽÍ následující soutěž:
Do pondělí 28.11. do 18 hodin pošlete fotku outfitu, který jste si při akci koupili. Tomu, kdo pošle nejlepší foto, vrátí adidas peníze (a nejlepší fotku také zveřejníme na www.protisedi.cz).
Fotografie posílejte na protisedi@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ ADI OUTFIT do 28.11.2011 - uzávěrka je v 18 hodin. Nejlepší outfit vybere redakce protisedi.cz a kontakt na výherce předá české pobočce formy adidas, která mu vrátí cenu jeho nákupu.
 
 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.