Share |

Kulturní kuponové knížky nabídnou slevu pro spolunávštěvníka

Za kulturou ve dvou výhodně: Kulturní kuponová knížka.
Divadlo, výstavy, koncerty, filmy: s Kulturní kuponovou knížkou výhodně.
foto: pořadatel akce

Internetový portál kulturissimo.cz přicházís novýmprojektem. Začátkem května vychází Kulturní kuponová knížka, slevová brožura, která má za cíl zprostředkovat kvalitní kulturu za příznivou cenu. Kulturní kuponová knížka obsahuje 13 kuponů na divadelní, hudební a taneční představení, filmy a výstavy do celkem deseti institucí v Praze (mj.Galerie hlavníhoměsta Prahy, MuseumKampa, DivadloNa zábradlí, MeetFactory). 

Protože lidé milují slevy a milovníci slev se najdou i mezi příznivci kultury, kulturissimo.cz přichází s projektem Kulturní kuponové knížky, která nabízí za jeden kupon lístek na vybrané představení plus druhou vstupenku zdarma. Kulturní kuponová knížka má platnost sedm měsíců (od června do prosince 2013) a platí na 13 vybraných kulturních akcí. Knížka je určena pro Prahu.

Hlavní motivací pro vznik Kulturní kuponové knížky bylo zpřístupnit kulturu širšímu publiku. Kulturní kuponová knížka se dá od 6. května objednat na kulturním portálu kulturissimo.cz. Cena 499 Kč je konečná; poštovné hradí vydavatel. Stejně dobře jako motivační instrument pro výlety za kulturou poslouží jako dárek pro příznivce pražského kulturního života.

Zapojené instituce: Divadlo vDlouhé, Galerie hlavníhoměsta Prahy, MeetFactory, Městská divadla pražská, MuseumKampa,Orchestr BERG, Divadlo Ponec, Studio Béla, Švandovo divadlo na Smíchově, Uměleckoprůmyslové museumv Praze.

Cena: 499 Kč vč. poštovného a balného

Platnost Kulturní kuponové knížky: červen – prosinec 2013

Kulturní kuponová knížka je k dostání na dobírku na webu kulturissimo.cz od 6. května 2013


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.