Share |

Krvavé videoklipy budou k vidění v Oku

repro k akci

Hudební videoklipy si zaslouží stejnou pozornost jako krátké filmy nebo reklama. V bio Oko vznikl cyklus jejich promítání s názvem Klipiti Klip.

Již třetí hodinové promítání hudebních videoklipů nese název Klipiti Krev. Aktuální téma je zřejmé a diváci by se měli připravit, že budou svědky temnějších kreací, které na obrazovkách komerčních televizí zahlédnou jen stěží. Letenské bio Oko se 6. února ve 20.30 na hodinu ponoří do krvavé lázně hudebních videoklipů. Kdo se odváží na toto speciální promítání, může se těšit na ty nejlepší a zároveň nejznepokojivější výplody chorých mozků hudebního průmyslu. Klipity Krev není jen pro zvrácené, ale hlavně pro zvědavé fanoušky hudebních videoklipů.

„Videoklipy si zaslouží vlastní večer, velké plátno i diváky v sále. Takto rozsáhlý žánr, který nějak oslovuje každého z nás, se rve o své rovnocené místo vedle krátkých filmů a reklamy,“ říká o Klipiti Klip zakladatel Petr Bratinka.

Hodinová promítací pásma Klipiti Klip se snaží představit domácí a světovou produkci v žánru krátkometrážních audiovizuálních děl. V širším slova smyslu se jedná o uvedení do tvorby spojující hudební a vizuální zážitek. Tzn. hudební videoklipy, videomapping, VJing a kráké filmy vzešlé z hudební scény. Dramaturgie večerů je mixem alternativních směrů a inteligentního mainstreamu.

http://www.facebook.com/events/548363381850191


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.