Share |

Korejská celebrita přijela točit do ČR - zajela si i zkusit kroj na Moravu

Nejen Praha či Český Krumlov, ale i další destinace České republiky jako Jižní Morava, Olomouc, Karlovy Vary či Adršpašské skály se představují ve čtyřdílném pořadu celonárodní korejské televize EBS, který je vysílán po čtyři večery od 7. do 10. listopadu v rámci cyklu World Travel Theme.
 
Natáčení čtyřhodinového programu za účasti populárního moderátora Cho Seungyuna pomohlo v září realizovat zahraniční zastoupení agentury CzechTourism v Koreji. „Tento projekt nevycházel pouze z oblíbeného konceptu cestovatelské reality show - pořad naopak přibližuje zábavnou formou českou kulturu, tradice, domácí speciality a zajímavosti hned z různých destinací naší země,“ vysvětluje Michal Procházka, ředitel ZZ Korea agentury CzechTourism.
 
Snahou je motivovat Korejce k tomu, aby cestovali i na Jižní Moravu či objevili krásy české přírody. Moderátor Cho se tak v pořadu objeví v moravském kroji na slavnosti Strážnického vinobraní, absolvuje tandemový seskok s padákem či navštíví představení barokního divadla v Českém Krumlově.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.