Share |

Korben Dallas ve videoklipu oživili svůj hit Spovede

foto Indies

Korben Dallas ve videoklipu oživili svůj hit Spovede. Přípravy na říjnové tažení Korben Dallas a jejich alba Banská Bystrica jsou v plném proudu. Minulý týden z novinky zveřejnili dva singly Za sklom a Pokušenia. Ještě předtím bodovali přesahem a profesionálním zpracováním videí Beh a Trofeje ze společného hraní se symfonickým orchestrem Sinfonietta Bratislava. Teď Korben Dallas přisazují videoklipem ke skladbě Spovedě z prostředí ostravských Dolních Vítkovic.
Korben Dallas zahráli v​ areálu Dolu Hlubina v Dolních Vítkovicích pro BalconyTV i s helmami na hlavách. 
Juro ani já se necítíme úplně komfortně ve výškách, takže za normálních okolností bychom cítili velkou nervozitu. Naštěstí jsme měli ještě v krvi vyplavený adrenalin z vystoupení na Colours, kde se nám povedlo zahrát velmi pěkný koncert před vnímavým a velkým publikem. Právě tam jsme v Česku poprvé ve větším oslovili lidi, kteří nás viděli vůbec poprvé,“ říká basák kapely Lukáš Fila.
 
Korben Dallas se tak před vydáním nové desky ještě jednou ohlédli za úspěšným albem Karnevalová vrana a písničce Spovede splatili dluh. „Od začátku jsme ji měli vytipovanou jako potenciální singl, ale než jsme k ní udělali klip, stihli jsme natočit nový album. Toto video je pro ni alespoň malá satisfakce,“ dodává frontman kapely Juraj Benetin.
Své tažení do Česka po jarních koncertech se Zrní Korben Dallas v létě nastartovali právě festivalem Colours of Ostrava, přičemž podobný ohlas u publika sklidili také na Eurotrialogu nebo Valašském špalíčku. Český křest novinky plánují na 22. října v pražském Rock Café a slovenský o týden později společně se Zrní v bratislavském Majestic Music Clubu.
KLIP: https://www.youtube.com/watch?v=q47L2adYtTE


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.