Share |

KONEC VYTAHANÝCH DŽÍNŮ

foto: Levi's

Jsou nepostradatelné, nadčasové a zároveň příjemné a pohodlné. Džíny. Ale jak v té nepřeberné nabídce značek, střihů a materiálů najít ty nej? Tento hlavolam právě vyřešila značka Levi's®, která staví na 80 letech džínových zkušeností a inovací. Představuje řadu džínů 700 z nejmodernějšího strečového denimu. Tento inovativní materiál využívá maximální schopnosti streče vracet se do původní podoby a pevně držet tvar bez ohledu na to, jakými pohyby jej zatěžujete. Můžete zapomenout na vytahaná kolena, v nových leviskách budete vypadat a cítit se skvěle.
 
Řada 700 má vlastní číslování, inspirované známým systémem klasifikace pánských levisek proslaveným kultovními 501®. I první dámské džíny vyrobené v roce 1934 nesly označení Lady Levi's® Lot 701 a díky osobnostem jako Marilyn Monroe se staly kultovními. O osmdesát let později propůjčily své označení nové průkopnické řadě.
 
 
Jaké je tedy nové číslování a co znamená? Hříšně cool a sexy džíny, které maximálně obepínají postavu, nesou označení Super Skinny 710; Skinny 711 jsou o malinko volněji střižené. Džíny 721 High-Rise Skinny s jejich úzkým střihem a vyšším pasem jsou synonymem pro moderní půvab, méně upnuté džíny 712 Slim představují nadčasovou eleganci. Dalším kouskem jsou džíny 714 Straight s neutrálním rovným střihem a džíny Bootcut s označením 715 lichotí postavě a opticky prodlužují nohy. Všechny samozřejmě v různých barvách a povrchových úpravách. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.