Share |

Koncert v Paláci Akropolis: Anna Aaron + The Animen

foto: pořadatel akce

Hvězda hitparády R1 a spoluhráčka Erika Truffaze, další z úspěšné švýcarské líhně, z níž pochází písničkářka světového renomé Sophie Hunger, přijede se svou kapelou a novým albem NEURO. Na pražském koncertu budou předskakovat The Animen z Ženevy.
 
Ve svých 28 letech fascinuje Anna Aaron nejen talentem, ale i temnými, neúprosnými emocemi, předávanými bez mrknutí brvou s hypnotickým doprovodem klavíru. Anna Aaron působí jako chybějící článek mezi Patti Smith a Diamandou Galas.
 
Její druhé album, Neuro, které představí v Praze, je zásadním obratem k elektronice, podílel se na něm londýnský team s bubeníkem Jasonem Cooperem (The Cure), Benem Christophersem a producentem Davidem Kostenem (oba BatForLashes). Inspirací je kultovní cyberpunková knihaNeuromancerod Williama Gibsona, jako předkapela přijede čerstvý objev kytarové scény The Animen z Ženevy.
 
Jemně vybroušené skladby Anny Aaron vás doslova přimrazí k židli. Na první poslech nevinné balady jsou vyšperkované nelítostnou krutostí i sardonickými škleby. Vloni se představila vyprodanému divadlu Archa spolu s Erikem Truffazem a Sophií Hunger. Skladba Blue Movie, kterou Anna Aaron s Truffazem nahrála, se umístila v celoroční hitpárádě Radia 1 na 1.1 místě.
 
Videa:
Anna Aaron - Linda (Official Music Video)
Anna Aaron - Stellarling (Official Music Video)
 
ANNA AARON
+ THE ANIMEN (Švýcarsko)

So 4.10.2014, 19:00
Palác Akropolis
 
Vstupenky k zakoupení v kavárně Paláce Akropolis, Goout.cz, Mepass.cz, Radost shop a  v sítích Ticketpro.
Předprodej: 330 Kč (stání), 380 Kč (sezení)
Více na www.rachot.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.