Share |

Kolekce ENDLESS JEWELRY podzim/zima 2016

foto: ENDLESS JEWELRY

Značka ENDLESS JEWELRY si v kolekci pro letošní podzim a zimu připravila sérii šperků, které se inspirovaly rozjímáním, meditací a symboly harmonie. Hlavní barvou této kolekce je mechově zelená, kterou najdeme jak na přívěscích, tak v podobě sametového náramku. Úplnou novinkou v sortimentu ENDLESS JEWELRY jsou náušnice s přívěsky z broušených křišťálů, které perfektně ladí s korálky na náramcích. /WEB/
 
Exkluzivní kolekce Jennifer Lopez pro značku ENDLESS Jewelry pro letošní podzim oslavuje chladnou krásu ledu a zimní přírody. V kombinaci s latinsko-americkým temperamentem J.Lo vznikl velmi elegantní a třpytivý výsledek. Kolekce Jennifer Lopez navíc nově obsahuje stříbrné a pozlacené prsteny! 
 
Náramky z podzimní kolekce ENDLESS JEWELRY stojí od 1.049 Kč, ceny korálků začínají od 899 Kč, náušnice jsou k dostání od 1.549 Kč a prsteny z kolekce Jennifer Lopez stojí od 1.399 Kč. 
 
Podzimní kolekce ENDLESS JEWELRY včetně kolekce Jennifer Lopez bude k dostání v prodejnách MIЯROR a na dalších prodejních místech v ČR a na Slovensku.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.