Share |

Kolekce adidas Originals pro jaro a léto 2016 sportovní oblečení v moderním streetovém pojetí

foto adidas

Legenda streetové módy, značka adidas Originals nepřestává objevovat nové možnosti a určovat trendy. Nejnovější kolekce pro jaro a léto 2016 přináší neobyčejně obsáhlou nabídku, jež zahrnuje moderně přepracované kultovní kousky, které připomínají dlouhou historii značky, i naprosto nové modely, jejichž historie se teprve bude utvářet. Nechybí ani netrpělivě očekávané kolaborace s předními jmény adidas Originals.
/VELKÁ FOTOGALERIE NA FB/
 
Největší prostor v nové kolekci dostává k radosti stále rostoucí sneakers komunity stylová obuv. Značka se třemi pruhy rozvíjí svých pět klíčových modelů, přičemž pozornost v kolekci pro jaro a léto padá na tři nejnovější, které byly představeny v posledních dvou letech. Milovníci klasiky se tak mohou těšit na nová trendy provedení první legendy streetové módy, tenisek Superstar i na univerzální tenisky oblíbené pro svůj decentní design, boty Stan Smith. Příznivci moderních trendů budou ale sledovat tyto tři modely:
NMD - Nováček v nabídce adidas Originals byl světu představen teprve na sklonku roku 2015 a letos od něj můžeme očekávat velké věci. Unikátní bota založená na spojení špičkových technologií využívá například revoluční materiál odpružení, pěnu Boost, stejně jako špičkové běžecké boty adidas. NMD kombinuje technologie s velkou dávkou stylu, z čehož vzniká jedinečná, nekompromisní bota pro moderní lifestyle. V aktuální kolekci se poprvé představí v dámském provedení, pánské modely čeká například od všech detailů očištěná silueta nebo provedení s digitálně tkaným svrškem Primeknit.
Tubular - Podrážka známá z 90. let dnes dává základ jednomu z nejstylovějších modelů obuvi v současné době. Aktuální kolekce jej představuje v novém, robustnějším provedení s neoprenovými pásy a dalšími technickými a fashion detaily. Obuv inspirovaná kolekcí Y-3, historií značky adidas a neotřelým pohledem na městskou módu definuje nové trendy a říká si o pozornost. Dámská varianta, jež se letos objevuje poprvé, je výrazně užší a zohledňuje anatomii ženského chodidla.
ZX Flux - zásadní novinka roku 2014 vychází z běžeckých bot ZX 8000 z roku 1989 a spojuje špičkové technologie s minimalistickým vzhledem a čistými liniemi. V nové kolekci využívá modernější zpracování EVA podešve, které uspokojí náročné milovníky tenisek. Pánské modely dostaly progresivnější look, zatímco dámské ZX Flux nabízí čistou a moderní siluetu, jež zaujme na první pohled.

Kolekce pánského i dámského oblečení pracuje s tématem letošního fotbalového mistrovství Evropy, související grafikou a fotbalem jako takovým. Objevují se také nejrůznější zpracování kultovních tří pruhů i Originals Trefoil loga. Scházet nebudou ani pověstné kolaborace. Kromě nepřehlédnutelných kolekcí Kanye Westa a Rity Ory dostávají prostor také značky The Farm Company nebo HYKE.
Kolekce adidas Originals pro jaro a léto byla uvedena na konci ledna a bude postupně doplňována až do června 2016 s dostupností v adidas Concept Stores, ve značkových prodejnách adidas, ve vybraných fashion a multibrandových prodejnách a také na www.adidas.cz/shop.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.